Бора Дженгиз се връща на екран

Турският сериал „Бисерни зърна“ на Йълмаз Ердоган продължава да държи зрителите приковани пред екрана в южната ни съседка с новите си епизоди. Тази седмица към каста се присъединяват двама известни актьори. Гюленай Калкан и Бора Дженгиз ще излязат пред зрителите в ролите на майка и син.

Бора Дженгиз ще играе ролята на Арджан, който среща Нехир в лечебния център и променя живота си, а Гюленай Калкан ще играе майката на Арджан, Махун Ханъм. През какво е преминала дъщерята на Азем Нехир, която той издирва с много усилия дълги години, ще стане ясно с пристигането на Арджан и Махун Ханъм.

Освен Йълмаз Ердоган, силният актьорски състав на сериала включва Хазар Ергючлю, Селма Ергеч, Кубилай Ака, Риза Коджаоглу, Гювен Кирач и Ясемин Баштан. На режисьорския стол на проекта е Шенол Сьонмез.

Бора Дженгиз е роден на 9 декември 1990 г. в Истанбул. След гимназията завършва бакалавърското си обучение в Истанбулския университет „Kadir Has“ във факултета по актьорско майсторство. Известно време работи като радио водещ.

За първи път се появява на екран през 2008 г. в телевизионния сериал „Историята на Пери“. Освен актьорската си кариера, той участва и в различни рекламни проекти. Изявява се и като музикант.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица