Борба за оцеляване и неочакван гост в затвора в новия епизод на „Клетката“

Снимки: Красена Ангелова/NOVA
След ареста на Ина Арнаудова (Гергана Данданова), заподозряна за убийствот e изпратена в следствения арест

Тежко изпитание за силата на духа ще видят зрителите във втория епизод на криминалната драма „Клетката“ – този петък, в 22:00 ч. по NOVA. След ареста на Ина Арнаудова (Гергана Данданова), заподозряна за убийството на близкия си приятел Валери Гендов (Явор Ралинов), брокерката e изпратена в следствения арест.

Според разследващите, има риск тя да се укрие. 

Ина е в шок и още не може да си обясни случващото се. Адвокатът й опитва да помогне, но е блокиран от внезапно изникналите доказателства, които пряко водят към нея като извършител на престъплението. Докато тече досъдебното производство, мярката за задържане под стража е удължена, а Ина е в пълно неведение колко време ще остане в ареста. Там тя има застрашително посещение от неочакван гост.

Още една бомба със закъснител тиктака за нея – докато стои затворена, разследването по случая на дъщеря й Михаела (Маргарита Лъчезарова) продължава. Озовала се в капан, именно в опит да спаси детето си, Ина знае, че сега всяка минута е ценна и решаваща за съдбата на 17-годишното момиче. Майка и дъщеря се озовават в сходна ситуация и са изправени пред заплахата от влизане в затвора. 

В безтегловност е и съпругът Тодор Арнаудов (Мартин Димитров). За него неочакваните драматични събития са пълен кошмар, от който той иска да се събуди. Реалността го притиска и е принуден да вземе решение.

Дъщеря му има нужда от помощ, а той самият не може да си даде отговор на основния въпрос – убийца ли е Ина, както твърди следствието? 

Междувременно семейната им приятелка София Гендова (Жаклин Дочева), която е съпруга на жертвата, приема много тежко загубата на мъжа си и предателството на Ина, с която се познават още от студентските си години.

Случайно открита следа води София до ръба на отчаянието и тя действа импулсивно...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали