Боримиров изненадан от реакцията на феновете

Новият силен човек в „Левски“ и втори по сила акционер в клуба Даниел Боримиров, призна, че е изненадан от реакцията на феновете по време на общото събрание. Част от привържениците напуснаха залата още в началото на заседанието, след като предложението им да бъдат дискутирани всички точки от дневния ред е било отхвърлено.
„Не мога да разбера феновете, това което те искаха, бе планирано в раздел „разни“ и те искаха да разискват 3-та точка, а ние бяхме планирали това за края – обяви спортният директор на „сините“. – Няма да водя комуникация чрез медиите, те са добре дошли на „Герена“, имат ми номера, могат да ми се обадят и да направим среща.“
На коренно противоположно мнение пък бе членът на управителния съвет на Тръст „Синя България“ Васил Колев.
4Общо взето се случа фарс – обяви Колев на излизане от събранието. – Говоря като обикновен привърженик и дребен акционер. Като член на Тръст „Синя България“ ще предложа и гласувам някои мерки, които този акционер да вземе преди да бъде унищожен „Левски“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.