Шефът на “Teлeлинк” купи хърватски TV доставчик

Готвят нов превод на български на Истанбулската конвенция Терминът "джендър" предизвиквал неразбирания

Кучета водачи издъхват от миша отрова Лабрадорът Марвин се мъчил 10 дни, но не могли да го спасят

Посланик Бойко Коцев: Русия и ЕС ще си сътруничат за миграцията

Милен Керемедчиев: Япония иска споразумение за свободна търговия с ЕС

Пак намериха невзривени боеприпаси Петолъчката

Общинският съветник от БСП Огнян Стоянов в Горна Оряховица: Общината се готви да плати 80 000 лева за втори анализ на въздуха

Пореден магистрат от СГС печели дело срещу дисциплинарно наказание, поискано от Лозан Панов

Разследват майка, държала дъщерите си под ключ в Свищов Съсед разкрил на полицията къщата на ужасите

Протести в Сливен срещу закриването на две училища

Вучич отива в Косово заради убийството на Оливер Иванович

ИАГ: 148 акта написаха горските инспектори за седмица

Закопчаха в съдебната зала подсъдим и го отведоха в затвора Извършителят бил много жесток - изгорил жив гларус и набучил главата му на ограда

БЛС: Съдът обяви за нищожни лимитите на болниците за 2015 година

Борислав Сарафов за трагедията в Нови Искър: Жертвите са разстреляни на Нова година с по няколко изстрела "Става дума за шесторно убийство"

Става дума за шесторно убийство – изключвам версията за убийства и последвало самоубийство, заяви Борислав Сарафов, директор на Националната следствена служба, на брифинг за трагедията в Нови Искър. „Никой не се самоубива в гръб и с по няколко изстрела“, каза той. По думите му, това е „убийство без аналог“.

По думите му жертвите са били убити не с по един изстрел, а с по няколко. Това е станало в Новогодишната нощ. Оръжието на убийството още не е открито – не е ясно и дали е било само едно.

Сарафов обяви официално и имената на жертвите – Еленка Бурджиева ( род. 1945), Нанси Иванова (род. 2001), Боби Иванов (род. 1999), Георги Юнаков (1998), Неделчо Юнаков (род. 1976) и Кети Кюхова (род. 1973).

Тепърва ще се изяснява дали убиецът е бил сам или са няколко. Още не е ясно и в каква последователност са били застреляни жертвите, заяви главният секретар на МВР Младен Маринов. Тези детайли ще станат ясни след приключване на експертизите.

Всички близки и роднини на семейството са установени. Някои от тях са разпитани. Сред тях няма заподозрени.

Засега няма заподозрени. Полицията работи по всички версии. „Към момента основно проверяваме дейността на убития Неделчо. Има информация, че се е занимавал с търговска дейност, вкл. и с „кухи фирми“, които „чистят“ ДДС“, каза Маринов. Той добави, че имотът в Нови Искър е придобит наскоро, ще се установяват по какъв начин е придобит, има ли проблеми с това. Установяват се и бивши собственици.

Тефтерчето, намерено от репортер, също ще бъде изследвано.

Очаквайте подробности

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Боже докъде води ниският стандарт на живот.Ясно е,че вчера са видели по един изстрел в главите,аутопсията обаче е показала,че изстрелите в главите са били контролни и то при положение,че явно не става дума за десетки милиони ,а се намират/намира/ местни последователи на професионалистите за малко пари,а дали са двама и повече ще стане ясно от балистичната експертиза,но не е изключено да е един,след като са убити с три.четири изстрела всеки.

  2. Не е на добро да убиват хора за дребен бизнес.Стандарт роден.То направо като в „Кръстникът“,все едно сме Америка преди Втората световна.Дано ги хванат по-скоро.

  3. Браво……………Започнахте да подреждате пасианса…………Само че : Проектилите от едно оръжие ли са……………………….Взети ли са отпечатъци от гуми различни от тези на Х-петицата в горичката ……………..От дясната седалка взети ли са натривки, защото изстрелът с който е убита жената може би е причината за счупеното стъкло на вратата откъм шофьора…..Колко са убийците, защото при това хладнокръвно убийство този който е стрелял, е трябвало да бъде подсигурен……..Защо е трябвало да бъдат убити цялото семейство…………….Защото това е наказателна акция………….Има ли фотоси от подстъпите към Нови Искър, имам в предвид магистралите …………….Колко са подозрителните джипове заснети от камерите в порядъка между 22.00часа и 02.00часа в новогодишната нощ………..И още и още въпроси, но ……………Сега наред е милицията ,която НИ ПАЗИ………Справка Веско от Полски Тръмбеш…………

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.