Борисов: Борбата с контрабандата ще продължи безапелационно (ВИДЕО)

Снимка: Архив

„Българското общество очаква от нас още по-добри резултати. Ще работим на максимум, изпълняваме и ще изпълним това, което сме обещали. Бopбaта c ĸoнтpaбaндaтa ще продължи бeзaпeлaциoнно. В това уверих и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България по време на връчването на годишните им награди снощи.“ Това написа премиерът Бойко Борисов във фейсбук.

Българското общество очаква от нас още по-добри резултати. Ще работим на максимум, изпълняваме и ще изпълним това, което…

Публикувахте от Бойко Борисов в 18 май 2017 г.

„По този начин могат да се генерират допълнителни приходи в размер на милиард – милиард и половина лева.“, допълва той.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Не вярваме на лъжи за твоята борба ,страхопочитание към бившите колеги ще възпроизведе още много „юнаци“!

  2. Безапелационната борба с контрабандата ще я води бившият гл.секретар на МВР Г.Костов. Този човек сигурно от много дейност има известни затруднения с говора – каже 3-4 думи, поспре малко, помисли и сетне стреля следващия кратък откос. Може би затова сте го избрали за шеф на „Митници“ – малко да говори, много работа да върши. Както казват българите на шега: „Малко шпрехен, много арбайтен“. То и Б.Б. говори с „ме-кане“ – говориМЕ, пишеМЕ, „четеМЕ Винету“, ама си е премиер…

  3. Do. BBorisov kontrabandata se izvarsva ot darzavinte sluziteli i darzavnata mafia zastoto glavnie prokuror Cacarove slip ikosmiceska patalogia.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.