На 25 май 2019 да почерпят

Андрей Миронов – вечният Остап Бендер Може да е знак на Съдбата, но руският актьор се ражда и умира на сцената

„Лудогорец“ е шампион на България за осми пореден път

Тръмп изпраща още 1500 войници в Близкия изток заради Иран

МВнР: Няма информация за пострадали българи при експлозията в Лион

13 души са ранени при експлозията в Лион, сред тях и дете

Светлана Иванова от София: Плодолечението е вид изкуство Доктор Емилова е неговата муза, споделя музикантката

Експлозия в Лион, има ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Славимир Генчев спечели конкурса „Биньо Иванов”

Шумен награди заслужили ученици, учители и студенти

Камбуров вече е кошмар №1 за „Левски“

Килограмът вече не е същият Тихата научна революция настъпи

Президентът Радев: Истинските дворци на България са нейните училища, университети и академии

Цвета Караянчева в базиликата Сан Клементе: Ние сме горди, че над 300 милиона славяни пишат на кирилица

Борисов: БСП искат да превърнем дебата в махленска свада

Правителството, без да знаем на кого е, много се опитват да ни убедят, че трябва да отидем да се караме някъде без екипи. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и водач в листата на 25 МИР в София на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ- София.

„Искат този дебат да го превърнем в махленска свада, познаваме ги госпожите от 10 години, добре, ще го превърнем“, заяви той. „Нашето е много видимо и направено, това е успех на народа. Той със своите знания, умения, инженери и водени от нашите министри е постигнат растеж“, обясни Бойко Борисов. „Връзката на ГЕРБ с народа, като народна партия, ние при първото разклащане веднага връщаме властта на народа“.

„Усетихме, че не всичко, което прави е добро, загубихме връзката, дръпнахме се, да направим нови решения, да надградим и да се явим и да кажем ако народът харесва това да гласува“, посочи лидерът на ГЕРБ. „Какво построено ще ни покажат БСП, какво решено като проблем“, коментира той. „Те няма какво да покажат на тях им трябва кавга, народът да се отвари от нас, с лъжа и лъжа“, поясни Бойко Борисов.

Нашият проблем не е идването на власт, а какво ще правим ако трябва да управляваме и с кого. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и водач в листата на 25 МИР в София на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ- София. „Интересува ни оценката само на народа, прошка искаме само от тях“, заяви той.

Относно евентуалния дебат с БСП Бойко Борисов коментира: „Целта им е да ни вкарат в игра на окалване, там са по-добри, в битка ти лъжеш или крадеш. Никой няма да се сети как е изглеждала“Струма“ или „Люлин“ преди“. „Кое ще ни покажат БСП чинията на Бузлуджа ли, опитвам се да се сетя добронамерено. Даже не са си поддържали построените магистрали, а са били 5 пъти на власт“, каза още Бойко Борисов. По думите ми от БСП искат да вкарат ГЕРБ в махленска свада.

Официално откриване на предизборната кампания на Политическа Партия ГЕРБ в София.

Публикувахте от Бойко Борисов в 26 февруари 2017 г.

 

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (15)

 1. Боко, боко, от министрите си трябва да се срамуваш, не да ги описваш кат водачи… Но явно наистина си прост, та не го виждаш.

 2. инак бкп могат да му покажат ндк в което ще кани евроатлантическите търтеи… Няма смисъл да го водят по далеко.

 3. Построеното от БКП стигна за крадене повече от 28години.Кой не кради-СДС, БСП,ДПС, ГЕРБ,НДСВ и т.н. И най главното още има за крадене.

  1. БКП/БСП вече 28 години не може да си поправи летящата чиния на Бузлуджа, но постоянно прави конгреси и събирания. Чух от една комунистическа бетонна глава, че БСП има 300 клуба в страната. Това е абсолютно разхищение на пари и малоумие, нищо градивно.

   1. За разлика от вашите незначителни партийки, които чакат само на кражби, държавни субсидии и чуждестранни грантове, ние в нашата си плащаме членски внос и можем да си харчим парите за каквото ние преценим. А това да поддържаме клубове, където да се събираме е най – нормалното нещо. Все пак сме нормални хора. Ние не можем да си позволим скъпи ресторанти и ловни стопанства, както вашите господари… Нито пък чакаме само от горе да ни спускат заповеди!

   2. Понеже явно си прост и не схващаш, да ти повторя каквото вълчу казва: лошите комунисти направиха достатъчно, та умните и красивите седерасти 28 години да продават… панимайш?!

 4. Повече от 45 години строихме социализъм и тъкмо да осъществим КОМУНИЗМА-СТАНА КАПИТАЛИЗЪМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.СЛЕДВА ГЛАДНАТА ЛУКАНОВА ЗИМА, ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА ПРИ ВИДЕНОВ-ДОЛАРА3000ЛВ.,ЛЪЖЛИВИЯ ЦАР С УЧАСТИЕ НА КОМУНИСТИТЕ И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОРЕХОВ, ИЗГОНЕН ОТ НАРОДА.нЕ ВИ ВЕРВАМЕ. САМО АТАКА.

  1. Лукановата зима си беше чист демократичен преход, осъществен от демократа луканов, превел 500 000 000 долара ноември 89та в демосратична виена.

 5. 1. Бoйkо Бopиcов – комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
  2. Цвeтaн Цвeтaнoв – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !

  1. И магарето на боко, първия евроатлантик плевнелиев, беше партиен активист и един от първите откликнали на призива на превратаджиите луканов, атанасов, младенов и сие да вдигне плакат срещу сваления 3 дни преди това тошо… и нагъл като всеки уродлив евроатлантик да си го припише за дисидентстване.

 6. -П-а-р-ц-а-л-а- -Б-о-р-и-с-о-в- -з-а-б-р-а-в-и-л- -б-ъ-р-з-о-,- -ч-е- -Н-и-н-о-в-а- -г-о- -п-о-к-а-н-и- -е-д-и-н- -н-а- -е-д-и-н- -д-а- -с-е- -и-з-п-р-а-в-я-т- -н-а- -д-е-б-а-т-

  1. ,- -а- -т-о-й- -з-а-в-а-л-и-я-т-а- -с-е- -у-п-л-а-ш-и- -и- -р-е-ч-е-,- -ч-е- -щ-е- -д-о-й-д-е- -с- -е-к-и-п-а- -с-и-.- -И-н-а-ч-е- -п-а-р-ц-а-л-а- -Б-о-р-и-с-о-в- -с-е- -п-р-а-в-и- -н-а- -г-о-л-е-м- -м-ъ-ж-к-а-р-,- -н-о- -с-л-е-д- -т-о-л-к-о-в-а- -г-о-д-и-н-и- -у-п-р-а-в-л-е-н-и-е- -н-е- -м-у- -с-т-и-с-к-а- -д-а- -и-з-л-е-з-е- -с-а-м- -с-р-е-щ-у- -ж-е-н-а-,-

  2. -к-о-я-т-о- -н-е- -е- -б-и-л-а- -в- -у-п-р-а-в-л-е-н-и-е-т-о- -и- -е- -л-о-г-и-ч-н-о- -д-а- -е- -п-о- -м-а-л-к-о- -п-о-д-г-о-т-в-е-н-а- -з-а- -т-о-з-и- -д-е-б-а-т-..

 7. Парцала Борисов страда от тежка шизофрения, време е да го въдворите в Карлуково.

 8. Тиквата е лошо побъркан климактерик, с наченки на старческа деменция, следствие на нулево ползване на мозъка. Бе направо си е тежък и.д.и.о.т.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.