Борисов: БСП са царе на манипулацията

„Нека хората да ми простят за неволните грешки и да гледаме напред. Няма безгрешни хора и е човешко да се греши.“ Това каза в Сандански  Бойко Борисов по време на Зимния университет на МГЕРБ.

„Човешко е да се греши, човешко е да се поправи, затова са избрали днешния ден, ако си допуснал грешка да поискаш прошка от близките, съседите, приятелите, от хората, а когато е една голяма партия от народа", каза още  Борисов.

Според него  трябва да изчистим лошите мисли,  дори негативното към своите опоненти, защото негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Ритуалът по искане и даване на прошка бе приет доста сериозно от Цветан Цветанов и кмета на Сандански  Кирил Котев, които буквално се хвърлиха да целуват ръка на Борисов .

"Грешката, която допуснахме при управлението ни е, че говорихме в единствено число. И аз, и вие и ГЕРБ. Някои се почувстваха засегнати и с право. Затова и ни изгониха от властта. И сега искам смирение и поклон пред всички, които са работили за успеха на страната ни". Това заяви още Борисов пред младежите в Сандански.

"Партията е вечна. Лидерите си отиваме.Ако БСП може да бъде спряно, то това може да стане само благодарение на ГЕРБ. Все пак бъдещето на партията ни и на България е във ваши ръце", обърна лидерът на ГЕРБ към младите.

"Бързо искат да ни пратят в ъгъла, но тогава сме най-опасни", предупреди Борисов . БСП са царе на а манипулацията , тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи,  каза още Борисов.

И за служебния кабинет заяви,че навсякъде правят поголовни смени  при това само с кадри на БСП.

Лидерът на ГЕРБ посочи още, че в началото се е връзвал на интригите на БСП, но сега вече не. "Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", каза още той.

Борисов не пропусна да коментира и лидерът на БСП Корнелия Нинова. За нея припомни репликата,че искала да се разберат кат мъже. Това по Благоевградско означава да си ударим по едно кроше, аз подобно говорене не одобрявам.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже,  винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място. Но това е тяхна воля, ние не сме против любовта", каза още  Борисов по адрес на Корнелия Нинова.

"От БСП са толкова гузни, че преди години си направиха закон, който защитава крадците. Но смятайте, колко са силни в медиите, щом дори не стана ясно за това. А помислете сега, ако ние бяхме направили такова нещо преди да си тръгнем от власт", попита лидерът на ГЕРБ.

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да мра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим.

"Не искам да ви казвам какво правят контрабандистите в момента! Каквото и където може се продава без фактури. Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншистки  и нагъл тон. Въпреки, че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", каза още Борисов . А на изпроводяк се обърна към младежите и им заръча:

"Да не Ви пука. Не позволявайте на БСП да Ви смажат и да накърнят самочувствието ви!

От БСП ще направят машинации по време на изборите - ще лъжат и ще мажат. Може да има и втори Костинброд. Но ние от ГЕРБ сме спокойни, защото знаем, че сме народна партия и не правим нищо лошо", заяви още той.

На път за Благоевград, Бойко Борисов провери как  вървят строителните дейности на АМ "Струма" между Сандански и Кресна.

Срокът за завършването на лота е до 2019 г., но е възможно строителите да приключат работа още през 2018 г., ако се запазят темпото и контролът, които наложихме при правителството ни,каза Борисов. Той бе придружен при инспекцията от Лиляна Павлова и Цветан Цветанов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1948339585394102/

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле