Борисов: България изпадна в изолация заради Радев (ВИДЕО)

Америка и Европа се отърваха от коронавируса, а ние, за съжаление, имаме такова правителство, че продължаваме седмици наред да сме първи по смъртност. Днес 154 души починаха, хиляди заразени, никакви мерки, най-ниска ваксинация. Когато вие в РСМ се молехте за ваксини, аз бях осигурил 3 милиона - "Пфайзер", Модерна, "АстраЗенека", "Джонсън и Джонсън". България продължава да е на първо място в Европа по смъртност. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна българи от Северна Македония.

По половин милиард на седмица теглим дългове, бяхме пример за Балканите, сега дори не ми се говори на тази тема. Всичко най-лошо, което можеше да ни се случи, ни се случи допълни той.

„Аз съм убеден, че това е един от най-малките проблеми за българското малцинство в Македония, който ще бъде решен", изтъкна той

„Нищо не е нерешимо, стига да има воля и от двете страни. Вие сте мост за приятелство, българското малцинство и трябва да помогнете", обърна се Борисов към делегацията от българи от Северна Македония.

"България изпадна в изолация заради Радев. Вчера КС се произнесе, че в неговото служебно правителство има хора, които не са министри. Той няма как да не е знаел, защото е подписал документ, с който иска КС да не разглежда делото, защото този министър, не е вече министър. От вчера има доста призиви за импийчмънт на Радев, надали с това трябва да се занимаваме в момента. Ще го отстрани българския народ. Който го е избрал, той ще го отстрани. Нито аз, нито ГЕРБ, няма да се замесваме в тези неща. Но провалът на неговото правителство във всяко едно отношение е видим. Ние не сме имали президент, който да нарушава Конституцията", каза още Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/847373309223083
Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика