Медици разказват за донорството пред ученици във Велико Търново

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

Борисов в Пловдив: Българинът е свикнал, като има проблем, държавата да му е виновна (ВИДЕО)

Българинът е cвикнал, като има някакъв проблем, държавата да мy е виновна. Без значение дали е общината, правителството и т.н“. Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Боpиcов.

„Бих искал да кажа какво може да надградим и какво сме идентифицирали като проблеми. Как може да се развива региона и моите опасения за региона. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след участието си на кръгла маса по темата транспорт в Пловдив. „Какви проблеми идентифицирахме – ние за тези 7-8 години не ходим по гишетата и не бяхме оценили, че българинът като види проблем и обвинява държавата. Милиони пъти се ходи за свидетелство за съдимост, за удостоверение за съдимост. Затова решихме да обърнем обратно тежестта. Разработили сме едно много стегнато планче. Един администратор да събере всички документи. Като подадеш една молба за нещо, даваш името, адреса и съответният служител да може да провери. Така служителят ще бъде длъжен да ги комплектува за определен срок. Аз съм сигурен, че така ще се спестят милиони човекочаса и ще се спестят нервите на хората“, уточни Борисов.

Следващото важно нещо – всички приказки как ще са данъците, според мен не работи добре за бизнеса. При ГЕРБ е ясно. Плосък данък 5%, защото адмиралите искат за кораби, пехотата иска за 200-300 милиона техника и като се тегли чертата“, каза още той и допълни, че има притеснения и заради приказките за кредити, които са опасни за банките.

Председателят на ГЕРБ не пропусна да критикува отново основната си конкурентка – лидерката на БСП Корнелия Нинова. „Само преди дни уважаемата ми колежка каза ще отида и ще наложа вето на санкциите срещу Русия. Санкции се налагат срещу фирми и т.н. Има проруски настроени хора. Така ги лъже и за НАТО – няма да има флотилия, и какво стана отидоха в Брюксел и казаха, това, което е от ГЕРБ остава. Кое казано може да им се повярва“, каза още той.

26 март ще мине и ще замине, тревогите са му какво следва. Трябва да се окаже изключителна воля от победителите, надявам се да сме ние, за да може да се състави правителство. Никога ситуацията на Балканите не е била чак такава. Вдигнах ръце от тия хора. Думите на г-жа Нинова служебното правителство на Борисов. Как ще е наше, нали е на президента Радев. „Каква е работата на служебен премиер да има медиен съвет. Той е там да организира изборите“, каза още Борисов.

 

Кръгла маса по транспорт и регионално развитие и благоустройство, Пловдив

Публикувахте от Бойко Борисов в 15 март 2017 г.

 

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.