На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Борисов заплаши МВР шефове заради контрабандни цигари (обзор)

Бойко Борисов посочи, че областните дирекции на МВР с по-слаби резултати трябва да дадат обяснение за оставащите по-високи нива на контрабанда в районите.

Премиерът Бойко Борисов заплаши МВР шефове заради контрабандни цигари. Той даде едномесечен срок на градовете Перник, Хасково, Пловдив, Пазарджик и Русе да намалят разпространението на незаконната стока, в противен случай ще последват уволнения.

През юни Борисов заплаши със съкращения областни директори на полицията и началници на районни управления отново заради цигари без бандерол и даде едномесечен срок да подобрят показателите на заловената контрабанда в районите.

На работната среща „Инициатива срещу незаконната търговия“, на която присъстваха премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова и зам.-министърът на финансите Красимир Ананиев бяха представени данни за контрабандата на тютюневи изделия у нас. Резултатите показват спад на потреблението на незаконни цигари в страната до 8,1% към второто тримесечие на 2016 г., при 8,3% към края на четвъртото тримесечие на 2015 г.

Това е най-ниското ниво на нелегална търговия с цигари за последните девет години, но областните дирекции на МВР с по-слаби резултати – Перник, Хасково, Пловдив, Пазарджик и Русе – трябва да дадат обяснение за оставащите по-високи нива на контрабанда“, посочи премиерът.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.