Датската елха измести българската Седмица преди коледните празници у нас все по-предпочитан става скандинавският кичест вид

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в събота, 16 декември 2017

Малчуганите от детска градина „Албена” донесоха коледния дух в кметството на район „Южен” в Пловдив

Четири „легнали полицаи“ ще възпират камионите през президентско село

Джихадисти се добрали и до български оръжия Иначе доставките, предимно от САЩ и Саудитска Арабия, били за сирийски опозиционери

Издирват жена – муле на измамници

На седянка по Коледа с хор „Евмолпея” в Пловдив

Дядо Коледа пристигна в Карлово

Фалшификатор изкопа печатарска машина за долари и евро Иван Дочев от Казанлък създал и група за производство и търговия с дрога

Пътнически влак се сблъска с товарен в Словакия

Губернаторът на Пловдив на работен обяд с шефа на парламента на Черна гора в ресторант „Щастливци под тепето”

Робот посреща клиенти в офиси на ДСК Pepper помага с информация и упътва хората

Мъж с нож беше прострелян на амстердамското летище „Схипхол“

Бойко Борисов от Брюксел: Готов съм да преразгледам мораториума с лекарствата Отпадането на забраната минава през актуализация на бюджета

Предложение на главния прокурор Сотир Цацаров: Разрешенията за СРС – в единен електронен регистър

Борисов за оставката на Георги Костов: Оказва, че никой не знае какво става в държавата

Не можах да намеря разлика между политически и партиен натиск. Това каза Бойко Борисов след среща с Камарата на строителите в България по повод твърденията на премиера Огнян Герджиков, че не е оказвал натиск на главният секретар на МВР Георги Костов.

„Темата стана толкова водевилна, че не ми се коментира повече – да се окаже, че не знаете кой сменя висшата професионална фигура на МВР, след като се доказа, че има разговори и натиск“, посочи лидерът на ГЕРБ. На въпрос дали има записи на разговорите между Георги Костов, Огнян Герджиков и Пламен Узунов Бойко Борисов посочи, че не знае, защото отдавна не е в МВР.

„Тази поголовна подмяна на кадри, на пристанища, летища, служби, области, и в същото време да излезе Корнелия Нинова и да каже, че тя не знаела, се оказва, че никой не знае какво става в държавата“, заяви лидерът на ГЕРБ. „След като най-големите партии не знаят какво става в държавата, значи този „кой“ не е той този път, вече има друг „той“ или „кой“. Надявам се един ден всички ние да разберем“, каза още Бойко Борисов.

Цените на българското строителство на магистрали, жп линии, пречиствателни станции са най-ниските. Това потвърдиха и от Строителната камара при разговорите ни днес, коментира още експремиерът.

„Свидетели сме на политическа атака, абсолютно несъвместима с логиката относно това, че големи компании или определен брой са взимали поръчките. Много повече са малките и средните компании. Опонентите ни много добре знаят и сами го казаха, че големите инфраструктурни проекти могат да се правят само от фирми с необходимия капацитет“, посочи Бойко Борисов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. “Цените на българското строителство на магистрали, жп линии, пречиствателни станции са най-ниските. Това потвърдиха и от Строителната камара при разговорите ни днес, коментира още експремиерът.“ Това са поредните празни дрънкания и може би ‘опит“за очистване на корумпираното им прогнило лице. Строителната мафия си разиграва коня и прави престъпления след престъпления. Скоро четохме, че в бетона няма цимент, а само следи от такъв. Също така и лаборантите, които проверяват лесно се подкупват. И поради тази причина, когато ние решим да строим, ще искаме да направим проверка на бетона в съседна държава:( Още, строителната мафия да не забравя, че за заплатите на 80-90% от Българите цените на строежите, за качество и материални, но комент, са високи. По този начин се върши още едно предателство към България и народа й.

  2. Г-н премиер, Г.Костов вие лично го назначихте, оказвайки терор върху Светозар Лазаров – цели 3 месеца го държахте без работа, показвайки му,че е нежелан . И назначихте на негово място Г.Костов. Той е по по специалност текстилен инженер, съкратен от софийското предпирятие „8 март” и оттогава поел пътя на полицай. Беше шеф на ОДМВР-Благоевград, а сетне на ОДМВР-Бургас и там постигна големи „успехи” – престъпността в Бургас и бургаския районе може би най-голямата в страната – Очите, Мастара, Козата, Овцата и т.н са огледало на правовия ред в областта. Там се стрелят без да ги е страх от униформените, та дори част от редовите и на средно ниво полицаи са им съдружници. БОС, БАС са техни хора. За награда направихте Г.Костов зам.гл. секретар и сетне гл.секретар. Та този човек дори не може да говори – каже 3-4 думи, млъкне за минута и сетне изстрелва следващата „пачка” думи. Само че вие го сложихте, подобно на Бъчварова, за параван, а МВР реално го ръководехте вие. Г.Костов беше проводник на вашата политика. Видяхте докъде я докарахте.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.