Борисов за решението на ЦИК относно ДПС: Забранил съм на ГЕРБ да се интересуват от другите партии (ВИДЕО)

"Забранил съм ГЕРБ да се интересуват от другите партии. Мен ме интересува ГЕРБ да е изряден, какво ме интересува становището на ЦИК, другата работа е на другите партии, какво ще ги коментирам." Това каза Бойко Борисов пред журналисти след срещата му с кметовете и областните координатори в Шумен.

В ГЕРБ има много български мюсюлмани и апелирам да си гласуват за ГЕРБ, тогава гласовете им няма да бъдат загубени, допълни Борисов. „И накрая да се направи правителство на базата на всичко това, което интересува хората“.

„Разпадът в ДПС е опасен, надявам се че хората там ще спазват законите, в т.ч. и ЦИК, не трябва да се правят компромиси, каквото пише в закона. Върховенството на закона е именно в това – да важи за всички“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Нека всички да отидат да гласуват, това ми е призивът, завърши Борисов. 

Аз съм в Шумен, една от най-големите индустриални зони, които теглят ток от Варна, искам хората да знаят, че ние сме за ниски данъци, брутални закони за източване на ДДС и нарушение, развитие на индустрията, на парковете, такива каквито са в Шумен, Асеновград и което тегли икономиката и индустрията напред. Това е формулата – държавата да помага на бизнеса, на частниците“, заяви още Борисов.

Тези, които им се занимава всеки ден да говорят по едни и същи теми, които за нас не са интересни за ГЕРБ. Искам да покажа системата „Дунав“, единствената държава, която не ползва водата на р. Дунав сме ние, а това да гарантираш, че Делиормана няма да бъде безводен, с това се занимаваме ние. Гарантирахме на хората, че не само санирането ще продължи и ще санираме средно по 1000 блока на година. Доказали сме го, направили сме го. Това са неща, които са видими, хората могат да ги пипнат. За тези 4 г. в Шумен и Шуменско не е направено абсолютно нищо. 

В това, което правим, който се интересува от проблемите на хората – там ще търсим съюзници в парламента и затова обясняваме на хората, че трябва да гласуват, категоричен е Борисов. „Иначе ще се нароят още малки партийки в парламента, вече 4 г. пропиляхме“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика