Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Борисов: И аз съм от село, и Хитрино е село, така че може би почетен селянин трябваше да ме направите

“И аз съм от село, и Хитрино е село, така че може би почетен селянин трябваше да ме направите. Сега трябва да се мъчим да направим Хитрино град оттук нататък, за да отговаряме на гражданите.” Това се пошегува премиерът в оставка Бойко Борисов в слово пред жителите на селото по време на церемонията по награждаването му за почетен гражданин, видеозапис от което беше публикуван във фейсбук профила му.

Борисов гостува в селото за да инспектира възстановителните дейности след трагедията на 10 декември. “Никога няма да забравя, когато обикаляхме два часа след взрива в Хитрино. Нямаше къде да се застане, а и всичко тлееше, гореше – можеше да гръмне”, разказва още министър-председателят.

Той похвали всички, участва в операцията по изтегляне на цистерните и кметът на Хитрино Нуридин Басри. Борисов пожела само и единствено и мир и акцентира на факта, че е в компанията на Великопреславски митрополит Йоан и районният мюфтия Месуд Мехмедов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (11)

  1. Обикновено,в такив случаи се мълчи.Глупостите се говорят сред съмишленици.Да ги каже на цвъки,на бъчварарова/с малко б/,на кака цицка и други любими лщде,на когото иска, но не пред камера и микрофон.

  2. Слабоумен и крадлив -о-л-и-г-о-ф-р-е-н-, национален предател, чуждопоклоник, историята не помни по-голяма -м-ъ-р-ш-а- от бойко.

  3. И рече бaт’бoko-тиkвaтa: “И аз съм от село, и Хитрино е село, така че може би почетен селянин трябваше да ме направите.” Защо ли, обаче, е забравил да се похвали, че “е прост”???

  4. Не става!!! Бaт’бoko, не става!!!! Ти представяш ли си “почетен селянин на Хитрино”, ама преди това ходил до кмета на Симитли ?????

  5. Бойко, народа няма да ти прости за Белене, Южен поток и огромните заеми с които ни зароби.

  6. И азъ съм прозд,и вие сте прости,та затуй се рабираме.Разбрахте ли мъ,уа?!

  7. Тук дебелашките шеги в стил “а ла Бай Тошо” са неуместни.Хората преживяват своя трагедия,а Боко Дюнера решил да ги разсмива.

  8. Език мой,враг мой.Що ти трябва да активизираш злобарите,Бойко.Добре,че Корнелия и тя е от село ,иначе щеше да поведе агитката.За много хора си голям залък и не могат да преглътнат факта,че си най-успешния премиер .

    1. Много си проста ма Мина. Кое му е успешния премиер? Никой не е ограбвал българския народ и държава от келеша бойко и никой не е бил по-голям национален предател от него. Много са му големи успехите на келеша бойко.

Отговорете