Борисов към кметовете: Ако не вземете мерки да си почистите къщичките по места – то ще избива, дали в „Судужук“ или нещо друго

Ако не вземете мерки да си почистите къщичките по места – то ще избива – дали в „Судужук“ или нещо друго. Това каза премиерът на България и председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната предизборна среща на партията в НДК.

Не трябва да допускаме да се превърнем в елитарна партия. Кметът е избран от хората – той трябва да е там всеки ден. Към всеки един човек трябва да сме човеци. Трябва да чуем всяка душа и да помогнем, защото имаме ресурса, заяви Борисов.

Трябва всеки да се замисли защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха толкова пъти и къде е грешката във всеки от нас. Някъде има грешка – трябва да се поправи веднага. Най-корумпираните хора в момента говорят за корупция. Защо трябва да ви подръчквам, това е съпротивителната ви сила. Само като ги чуете трябва след час да имате реакция, защото знам, че по презумпция сте невинни, коментира премиерът.

Ако има грешка – трябва да се поправи. Иначе какво – искат да ни съборят от власт. Те се борят за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър. Първо започваха през сайтове, сега вече си го говорят 5 за 6 – безсмислено да им отговаряш, но това трови атмосферата. Защо трябваше с такива шумове да атакувате току що сложен министър по повод винетките. Можеше да кажете, че искате да бъдете изкарани от списъците и Аврамова да го направи, заяви Бойко Борисов.

Обичам Ви, но това не е даденост. Факт е, че БСП с тези провалени политици ни доближават. Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя. Нека всеки да се огледа какво прави. Трябва да има съпротивителна сила. Цветан Цветанов трябва да полага висш пилотаж, много обича с пилоти да се надговаря, за да ни поправи, когато сме пуснали откровени глупости. Къде ни е съпротивителната сила, или първата дама излиза нахейтва ви и трябва да излиза Тома Биков като дежурен и да отговаря, коментира Борисов.

Коментари

Задължително поле