Борисов на последния ден от предизборната кампания: Отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа

В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара. Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов в послание по повод последния ден от кампанията за местните избори на ПП "ГЕРБ".

"И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи. Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара. Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!", добави още Борисов.

Премиерът увери, че кметовете на ГЕРБ са разбрали грешките си и обеща, че в следващите си мандати те няма отново да ги допуснат.

Коментари

Задължително поле