На 22 януари 2019 да почерпят

Западът против глобализацията И Путин няма да участва в срещата в Давос

Задължават със закон президента на Киргизстан да носи националната шапка

Георг Георгиев: Поне година таксите за българите във Великобритания няма да бъдат променяни

5-годишно дете почина от пневмония след прекаран грип

Ципрас: Македонците разграничават своята идентичност от древногръцкото наследство

Транспортната комисия в ЕК решава за бъдещето на пакета „Мобилност“

ЕС отхвърля възможността за преговори с Лондон по сроковете на предпазния механизъм

Седмица на македонското кино стартира в София

Красиви изпълнения на кънки откриха ледената пързалка в Благоевград (СНИМКИ)

Талибаните и специалния пратеник на САЩ разговарят в Катар

Москва обеща ответни действия заради новите санкции на ЕС по случая „Скрипал

МВР: Шофирайте с повишено внимание в района на Ихтиман по АМ „Тракия“

Илюзията „Титаник“ никога не потъва Премиера в сатирата на пиеса от Христо Бойчев

Фалшификации с ТЕЛК разкрити от прокуратурата МВР и НОИ (обзор) Пенсионери по инвалидност не знаели от какво са болни

Борисов: Нинова пак ми отказа дебат. Като не искаш – много ти здраве

„Обадих се лично на Корнелия Нинова. Не е хубаво нито мъжете да се правят на жени, нито жените да се правят на мъж. Предложих й да дискутираме. Тя тотално ми отказа. Еми като не искаш – много ти здраве“. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Кюстендил.

„Какво лошо има хората да видят не само кандидат-премиерите, но и министрите“, попита бившият премиер.

Във връзка с подадената оставка след президентските избори Борисов уточни, че това е морален акт – като си загубил едни избори, отиваш пак на избори, за да може хората да решат. „Ние не сме комунисти, да се запъваме и властта да даваме само с кръв. В предишния мандат си извлякохме поуки и във втория мандат не допуснахме грешки. Стабилизирахме и енергетиката”, каза Бойко Борисов. По думите му рискът е този, че БСП съумяват да създадат усещането, че може и по-добре.

„Идентифицирахме два много сериозни проблема. Първият е образованието. Имаме да даваме повече на учителите, за да повдигнат цялата нация като интелект и подготовка. Вторият проблем е бюрокрацията. Имаме ясно разработен план”, допълни Бойко Борисов.

Според него при управлението на ГЕРБ България е била остров на стабилност в региона и на 26 март той не трябва да бъде разрушен. Промяната в администрацията ще стане със закон и с усилията и на кметовете на общините. „Администрацията трябва да гони сроковете, а на човекът”, каза Бойко Борисов.

„Аз твърдя, че ако има нещо добро направено след 1990 г., то е в нашите мандати“, заяви бившият премиер.

Среща с жителите на Кюстендил.

Публикувахте от Бойко Борисов в 1 март 2017 г.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

  1. Имате да давате пове4е на у4ителите на кои … които ве4е са в пенсия, които дадоха вси4ко от себе си или които сега запо4ват и нищо не са дали още………

  2. какво се перчиш – гола вода си за те ще гласуват онези с качулките и тези на които си дал да цуцат и ги е страх да не изпуснат кокъла .. Народа заслужава вождовете си – а на този му лъснаха белите гащи – не нахален а нагъл

  3. Бoko, тиkвo kyхa, страхливецо, не прехвърляй вината на други!!!! И престани да лъжеш!!!! Ти и твоята ГЕРБ тотално се провалихте – толкова години на власт и през всичките тези години освен да крадете като за световно, друго не направихте!!!!! Няма да гласувам за вас!!!!

  4. -А-з- -н-е- -в-и-ж-д-а-м- -с-м-и-с-ъ-л- -о-т- -д-е-б-а-т- -с- -п-а-р-ц-а-л-а- -Б-о-р-и-с-о-в-.- -Т-о-й- -к-а-к-в-о-,- -щ-е- -с-и- -п-р-и-з-н-а-е- -з-а- -о-т-к-р-а-д-н-а-т-и-т-е- -м-и-л-и-а-р-д-и- -л-и- -?- -Щ-е- -с-и- -п-р-и-з-н-а-е- -н-а-ц–и-о-н-а-л-н-и-т-е- -п-р-е-д-а-т-е-л-с-т-в-а-?- -З-а- -к-о-н-т-р-а-б-а-н-д-а-,- -н-а-р-к-о-т-и-ц-и- -и- -у-б-и-й-с-т-в-а- -щ-е- -с-и- -п-р-и-з-н-а-е- -л-и-?- -Щ-е- -л-ъ-ж-е- -п-р-е-з- -ц-я-л-о-т-о- -в-р-е-м-е-,- -е-д-н-а- -и-с-т-и-н-а- -н-я-м-а- -д-а- -ч-у-е-т-е- -о-т- -т-о-з-и- -п-а-р-ц-а-л-.

  5. Че кой те иска? Върви си! При Нинова ще бъде по хубаво от ГЕРБ. Тя махна олигарсите от властта. Коя друга партия го е направила? НИКОЯ! Били сме членове на НАТО. Че кой ме е питал? Били сме членове на ЕС. Че кой ме е питал? Депутати, които спират БЕЛЕНЕ и ЮЖЕН ПОТОК вън от власта. Винаги БСП се е провалело с чужди кадри. Като Орешарски поставен от ТИКВАТА. А кой е ПЪРВАНОВ? Един предател дал власта на Костов. И двамата са политически трупове. И ти си един от тях БОЙКО.

  6. Това вече мина всякакви граници на търпение. Наистина ни взеха за „аборигени“. Комуниста Бойко да говори и плюе доскорошната си партия и да ползва клишета, които ги ползваха в условията на прехода най ниско квалтетните „антикомунисти“. Отправям едно приятелско предложение на Бойко Борисов: Бойко, ти наистина имаш харизма да се харесваш на по необразованата и отчасти и на образованата част от народа. С такива изказвания/разбирам безпътицата до която докарахте България-това Ви мъчи и стресира/ обаче сам стесняваш този обхват и скоро ще останеш без почитатели. От „кумова срама“ помълчи малко, в твой интерес е! Като гледам обкражението ти, то при Вас много повече бивши комунисти и такива, които са били на отговорни партийни позиции в миналото отколкото в БСП. Самата Корнелия не е била комунист преди 10.11……. Спри се! Обийствено тъпо е да маниполираш или да се опитваш. Знам, че разбираш от всичко, но ми се струва, че нещо ти липсва да оцениш комплексно народопсихологията и промените, които предстоят в света и в частност в България. А те не са никак незначителни и прости. Затова помълчи и най добре си отиди!

  7. „„Аз твърдя, че ако има нещо добро направено след 1990 г., то е в нашите мандати“, заяви бившият премиер.“ – тука е прав. но да не забравяме, че направеното е благодарение на парите от ес, които получаваме като компенсация за откраднатото от нас през годините на прехода.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.