Борисов: Нямаше такава държава - всяка вечер в най-гледаното време да си промотираш партията

Сега вече играта ще е честна, коментира лидерът на ГЕРБ партията на Слави Трифонов

Човешката глупост е безкрайна... 1300-годишна държава, създадена от нашите царе и ханове, уважавана и днес по света - така отговори Бойко Борисов пред Би Ти Ви на въпрос за името на партията "Няма такава държава".

А може би няма такова предаване... Няма такава държава - всяка вечер в най-гледаното време да си промотираш партията, припомни лидерът на ГЕРБ. Сега нещата са честни, досега не бяха - той да стои на своя пиедестал и в най-гледаното време, в най-гледаната телевизия, да си говори каквото иска. А сега ще трябва да покаже какво ще прави, включително и хората, с които ще го прави, каза Борисов за Слави Трифонов.

Той е много умен човек. Защото, когато покажеш хората, с които ще изпълняваш програмата си - министри, депутати, областни управители и изведнъж ореолът ще изчезне или поне ще бъде силно надупчен - така както моят, прогнозира премиерът. Аз му пожелавам успех, каза той.

Апартаментгейт ни разби, отстраних толкова депутати, министри, зам.-министри, за да покажа на хората, че това е било случайно, а не е било стил. Победата на европейските избори показа, че хората са одобрили това, заяви лидерът на ГЕРБ.

След двете си интервюта вече не ми липсва. Да не ми дава оценка. Не вярвах, че толкова бързо ще започне да говори срещу колегите и партията си, коментира Борисов изявите на Цветан Цветанов.

Битката в София е завършила, преди да започне. Аз, като станах кмет, бях без група в общинския съвет. Но тогава бях толкова силен, че те не посмяха да се противят, коментира Борисов начина на явяване на изборите на Мая Манолова. БСП са като кукувици, търсят къде да снесат по едно яйчице и ако бие, хоп - коментира лидерът на ГЕРБ неиздигането на кандидати за кметове от страна на социалистите в София и в други градове.

Коментари

Задължително поле