Борисов пред земеделци в Исперих: Още малко трябва на народа, за да разбере измамата (обзор)

“БСП скачат от министър на министър и казват “Недоволни сме”, “Чегъртат ни!”, иронизира червените Борисов.

Контрабандата е страховита в момента, предупреди бившият премиер

Да се осигурят честни избори

“Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе - не. Това са измамници!” Това заяви пред земеделци в гр. Исперих лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на правителството на Кирил Петков и управлението на “Промяната”.

Местните хора отбелязаха, че фонд “Земеделие” твърди - загубите за земеделието са 100 милиона лева.

“Ама какви сто милиона? Това са им комисионните!”, коментира Борисов.

“Още малко трябва на народа, за да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд “Земеделие”, милиард от друга...”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира още, че кризата в земеделието е била създадена от правителството “Петков”.

“Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днеска са сменени шефовете на митниците, на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало," заяви лидерът на ГЕРБ.

“Разчитам на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да не губят хората тотално доверие в машините. Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за “Промяната”, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи,", отбеляза Борисов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика