Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Борисов се срещна с новия руски посланик

Премиерът Бойко Борисов проведе работна среща с извънредния и пълномощен посланик на Руската федерация в България Н. Пр. Анатолий Макаров.

По време на срещата в Министерския съвет дипломатът поднесе съболезнования на близките на загиналите и пожела бързо възстановяване на пострадалите след трагедията в шуменското село Хитрино на 10 декември, съобщиха от правителствената пресслужба.

Борисов е благодарил за подкрепата и е запознал руския посланик с действията и мерките, предприети от правителството за справяне с тежката ситуация. Той е подчертал, че в момента действа Национален план за справяне с бедствия и аварии, както и че всички пострадали от бедствието семейства са финансово подпомогнати от държавата. „Неведнъж съм казвал, че материалните щети се оправят, но, за съжаление, не можем да върнем човешкия живот“, каза премиерът.

Министър-председателят на България и посланикът на Руската федерация обсъдиха също актуалната политическа ситуация, както и теми от международния дневен ред. Двамата се обединиха около мнението, че кризата в Близкия изток може да бъде разрешена само чрез мирни преговори. „Войната не е решение. Трябват общи държавнически решения за преодоляване на мигрантската вълна към Европа и разрешаване на заобикалящите ни конфликти“, заяви премиерът Борисов.

Министър-председателят Бойко Борисов и посланик Анатолий Макаров обсъдиха напредъка и постигнатото до момента в отношенията в сектор енергетика. Двамата изразиха желание за продължаване и засилване на диалога и сътрудничеството между Република България и Руската федерация в енергийния сектор.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Само го вижта как се е накокошинил бойко. Този човек няма капка мозък в главата си, но ще си платят кукловодите му за това, че ни докараха токова зло на главите.

  2. Г-н Борисов е г-н Никой.
    Дано Негово Превъзходителство г-н Посланикът Макаров не е г-н Никой.

    1. Вие каквото и да направите, ние ще си запазим добрите чувства към вас… но с болка.
      Няма как да го разберете 🙂

  3. И като какъв се е срещнал бобик-предател-траншейник с руснака? като частно лице:), защото мин. в оставка не звучи сериозно за среща на високи нива. Той и преди оставката си беше същото л…..о:((((да не може да отговори на елементарни въпроса на Народа си:))) Боже, Боже..

Отговорете