В очакване на Джок Полфрийман пред центъра за временно настаняване в Бусманци (СНИМКИ)

Общинската болница в Нова Загора има нов скенер

Михайлов подаде оставка

Борисов ще се срещне с премиера на Кралство Камбоджа Хун Сен

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка

Убиец влиза за 25 години зад решетките 23-годишният Тодор отърва доживотния затвор заради съкратен процес

Джулиана Гани и годеникът й пускат обща песен, осмиваща Ричард Величков

Премиерът Борисов: Партньорството между България и Израел продължава да е отлично във всички сфери

Дядо блъсна с колата си баба на пешеходна пътека

Съдът спря делото за преместването на Куйович

И това видяхме…

Антония Петрова-Батинкова с нови снимки от двумесечната й почивка в Гърция

Елен връхлетял върху кола, тя пък ударила друг автомобил

Борисов: След като поговорихме два часа, Ердоган омекна Турският президент подарил на българския премиер пушка

Ердоган беше много недоволен от отношението на Европа към Турция, но омекна, обяви премиерът Бойко Борисов в самолета, след като отлетя от Анкара сред срещата си с турския президент.

„След като поговорихме повече от два часа, изведнъж отношението му ме се промени. Трябва да правим взаимни компромиси“, разказа Борисов.

Той обяви, че предмет на разговора им е бил митническият съюз, Черноморското сътрудничество, както енергийните проекти.

„Като пуснат „Турски поток“, Русия ще спре газа на Украйна и нашите тръби ще останат празни, трябва да направим всичко възможно да не стане така“, обясни Борисов.

Турският президент му е подарил пушка. Българският премиер възнамерява веднага да я предаде в хранилището за подаръци на МС.

Вижте какво каза още след кацането на летище София Бойко Борисов:

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (28)

 1. Г-н Борисов, знаете ли за какво се подарява пушка. Ами получилият тази подарък да се гръмне!

 2. ердоган знае как да се държи с гостите си.По традиция турчинът е много гостоприемен.Вярно пушката трябва да се използва.Най-добре бат Бойко като за начало да я насочи срещу себе си и да стреля.Сигурен съм,че БЪЛГАРСКИЯТ народ ще остане доволен.

  1. Гоше, при демокрацията личностите имат значение, ама не са на такава митологична почит, както при диктатурата. В смисъл, че ако Путин се гръмне, в Русия веднага ще започнат да се демократизират, но ако ББ се гръмне, просто ще се намери някой друг, който да бие шамари на БСП по всички възможни избори. Та по-кротко, де, И тая ти мозъчна ерекция е нахалос. Жалко, че не можеш да онодиш някоя умна мисла та да ти се народят…. По-малко злоба, бре! Рак ще хванеш така!!!

   1. „ако Путин се гръмне, в Русия веднага ще започнат да се демократизират,“ – възможно е, но това ще значи, че идиотите си заслужват да мрът като кучета като при демократите горбачов и елцин.

  1. така е. посочи един върл евроатлантик дет не е бил партиец.

   1. И да не е роден от майка…
    Вас бащите ви ли са ви раждали? Интересно ми е, как сте правени!
    И аз съм бил комсомолски секретар, бре. Насила аверите македонци ме избраха в казармата. Въпреки, че комсека на дивизията и на полка /предупредени предварително/ цял час обясняваха как от мен стока не става, че дядо ми е бил кулак, че има подготвен /предварително избран от тях/… На всичко отгоре, от 51 човека батарея, само 7 бяха макета. Ама като казаха и ме направиха. Вярно, само 1 година бях, при това не исках да ставам, ама съм бил. Това не ме прави нито лъжец, нито крадец! Нито съм го ползвал за да кандидатствам по-късно в института за комсомолска длъжност. Лепенето на етикети е оръжие на непритежаващите аргументи! Повтарянето на мантри не те прави по-умен. Хората вече не ви вярват!!!

    1. тя и баба ти има топки вероятно.
     не случайно използвах думата „партиец“, а не комунист… партиец като натегача олихофрен плевнелиев например.

 3. Момчета другари имам една молба към вас. !Може ли някой да ми услужи назаем 10 лв.
  Обещавам другата седмица кат взема парите да му върна с цели 2 лв отгоре. Мога да заложа и якето си което е много вървежно!
  Муула ви се !

  1. Дай линк и ще ти пратя. Не ми ги връщай, за 10 лева няма смисъл…

 4. ЯСНО. ЩОМ Е ОМЕКНАЛ .ИЗПРАЗНИЛ ГО Е.

  1. ми след два часа евроатлантическо партньорство в действие и ти ще омекнеш 🙂

 5. Мисля си, че догодина, точно през лятото, по границата ни наистина ще има натиск. Ако Бойко Борисович Бойния е поел някакви обещания, да му мисли българския народ!

  1. Срещата между бб и ЕРДОГАН е с продължителност цели 70 минути за ваше сведение

 6. Eй,всичките мноого разбирате от политика бее,макар че на две магарета сламата не можете да разделите!Ай сиктир ….

 7. Като поговорили 2 часа,на Ердоган му омекнал.Абе,Бочка,абе ум презвселенски! От къде такива умозаключения? Пушка ти подарил/като че ли си немаш патлаци/.Искал е да ти каже султанът,че скоро ке има големо пуцанье. Да се подготвиш.

 8. Само вижте мазната физиономия на нагаждача -г-ъ-з-о-л-и-з-е-ц- Борисов на заглавната снимка.След като го види човек такъв мазник е ясно, че 2 часа Ердоган го плющял и чак тогава омекнал и му дал да диша. Долна и жалка работа е тоя крадлив парцал и боклук Борисов.

 9. За функцията на ББ като пощенски гълъб е много трудно да се говори, защото това е било тема на разговор на 4 очи с президента Ердоган. За разговора с премиера научихме от изказванията след срещата им. Видяхме нашият премиер да държи слово и понеже словесният му потенциал не е особено голям, г-н ББ усилено си помагаше с жестове на лявата ръка, което принуди турския премиер да се отдръпне леко назад , за да се предпазва от енергичните движения на ръцете Борисови. Нейсе, разбра се, че Б.Б. е говорил с президента за желанието на Франция и Германия да си подобрят отношенията с Турция, но ако това не стане, Б.Б. предложи РБ и Турция да сключат помежду си договор за добросъседски отношения и запазване на границата ни от нашествия на имигранти.

 10. И второ, също по инициатива на ББ: по една от турските тръби за природен газ да се подава такъв от Азербайджан за България и тя да разпределя този газ за Средиземноморието, ЮИ Европа и държави от Централна Европа. Не съм сигурен дали турците ще се съгласят те само да транспортират азербайджанския нефт до границата Турция-Гърция – България, а сетне БГ да го разпрeделя в Южна, ЮИ и Централна Европа. Много по-изгодно е за нея тя да осигурява този газ за посочените газови трасета. Не вярвам президент Ердоган да е такъв наивник, за какъвто го смята БиБи. Да не говорим, че и Гърция би предпочела през нейна територия да преминава газа за Македония, Италия, Сърбия, Унгария. И че Германия няма да се намеси с допълнителни газови „ръкави”, които да обслужват тези райони.

  1. „инициатива на ББ: по една от турските тръби за природен газ да се подава такъв от Азербайджан за България“ и „Не съм сигурен дали турците ще се съгласят те само да транспортират азербайджанския нефт до границата“ Си противоречат логически. Все пак нефт и газ са две различни агрегатни състояния… С тази разпиляна мисъл и пълна с мантри и лозунги глава няма как да родиш умна мисла! А това за петте океана кърти мифки!!! Да оставим на страна патриотичното „Бългейрия“, дето повече на Пидерастан бие. Гоше… толкова малко ли плащат, че са наели тъпанари, като теб?

 11. И трето с манафите не може да се разговаря, трябва в най -скоро време да им обявим война и да ги изритаме от Истанбул. България на пет океана, да живее Бългейрия !

 12. До „Няма значение“: Опитваш се да се правеш на химик, но очевидно в тази област си аматьор, лаик. Нефтът и природният газ не са различни агрегатни състояния, а различни продукти. Нефтът е с по-дълга въглеродна верига и съотношението С : Н е по-голямо, така че той е течен и в зависимост от това отношение може да варира от маслообразна консистенция до почти полутвърда такава. От нефт чрез хидриране може да се получи бензин, но технологията е доста сложна и скъпа. Преди пък се опита да се забъркаш с цианидната технология за извличане на благородни метали от полиметални руди. И там си пролича, че си аматьор. Ако беше професионалист или като студент специалност „Цветни и благородни метали” си учил подобни технологии, защото те датират от повече от 50 години, щеше да напишеш поне половин страница обяснение за използваната от канадската фирма Дънди прешърс метълс технология. Задоволи се с едно изречение.
  За турската позиция по ПРИРОДНИЯ ГАЗ: говорим само за газ, не за нефт. Моя е грешката ,че вместо газ съм написал „нефт”. Впрочем, в Азербайджан добиват и нефт и оттам съм допуснал правописната грешка.

 13. Никой не го …ва за „гълъб“, само се фука у нас. Опитва се нещо да изкрънка срещу обещания за услуги по време на председателството в ЕС, но нищо сериозно няма да получи.

 14. Гоше, ако не беше толкова жалък, щеше да си много смешен.

 15. „Борисов: След като поговорихме два часа, Ердоган омекна“, ама май не само са говорили ами и нещо друго характерно за нашата политика е ставало с помощта на мазилото ВАЗЕЛИН, а познайте от три пъти защо е омекнал Ердоган???

 16. МНОГО ПОДЛОГИ , МНОГО ЛИЗАЧИ , МНОГО ЦАРЕДВОРЦИ И МНОГО АНТИБЪЛГАРСКА СГАН СЕ МОТАЕ В ИНТЕРНЕТ!?!!!.ПЛЮЯТ И ХРАЧАТ БЕЗСПИРНО С РИСК ДА СЕ ОБЕЗВОДНЯТ,НО С МАЛКО ВОДКА БЪРЗО ИДВАТ НА СЕБЕ СИ –

  1. Герберските тролове да ми ядат уя/

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.