Борисов спешно на инжекции във ВМА (обзор)

Причината са множеството травми, които премиерът има

През 2015 г. премиерът скъса менискус

Появата на премиера Бойко Борисов във ВМА отприщи слухове за здравословното му състояние. Това наложи от пресслужбата на Министерски съвет да изпратят съобщение до медиите, за да спрат мълвата, че министър-председателят е приет по спешност в болницата. От „Дондуков” 1 обясниха, че Борисов не е хоспитализиран във ВМА.

Уточнено бе, че вследствие на множеството травми, които премиерът има от спортуване, са му били направени две инжекции на колената за укрепване на хрущяла, и две - на глезените, след което бил освободен.

През юли миналата година Бойко Борисов претърпя артроскопска интервенция на коляното. Той бе приет по спешност в „Софиямед”, където са едни от най-добрите ни специалисти в тази сфера, заради увреден менискус.

Операцията бе извършена от началника на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ "Софиямед" и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев.

През февруари 2015 година лидерът на ГЕРБ пак скъса менискус и беше опериран в болницата. Тогава му препоръчаха да спре да играе футбол, но премиерът отказа да послуша докторите.

Коментари

Задължително поле