Борисов със съвет към Герджиков за машинното гласуване

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е обадил на служебния премиер проф. Огнян Герджиков. Поводът за разговора бил, че според бившия министър-председател е по-добре България да си произведе машините за гласуване, отколкото да си поръчва и постоянно да наема, научи „Труд“.

„Напълно вероятно е България да попадне в поредица от избори, ето защо е нерентабилно да се плаща наем за чужди машини – всеки път по десетки милиони левове, и да се чудим какво ще ни доставят отвън“, обясни по-рано през вчерашния ден  председателят на ГЕРБ.

Както „Труд“ писа във вчерашния си брой, машините за гласуване най-вероятно ще бъдат наети от Филипините, откъдето ще бъдат транспортирани с кораби.

Манила е  най-вероятният доставчик, защото там има 90 000 машини, които са собственост на държавата. В Белгия устройствата са на районите и е трудно да се преговаря с всеки от тях поотделно.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. И колко ще гушнете за машините паразити? Значи подметка гаржаков работи в комбина с гангстер бобик? Не че сме учудени:))) Държава не се управлява от политиханци и монополи, а от истински професионали, патриоти и просто Добри Хора. Никакви машини не внасяте, защото нямате пари да си ги купите. Народните пари не са ваши. Ако все пак някой настоява да си извади от дебелшките крадени сметки и да плаща. Точка и повече този въпрос не се коментира. Тоя на снимката, защо още не е в затвора? Кой го държи на свобода при такива явни престъпления срещу Народ и Родина?

  2. Да си жив и здрав, Бoeko, момчето ми!!!! Добре, че Господ те спусна в българската земя!! Без теб сме загубени!!! Туй асфалт, туй магистрали, туй пенсийки, туй метрото, туй околовръстното, туй магнолии, абе да си жив и здрав!!!! И по-често да ходиш до Симитли!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.