Борисов: Февруари, март, април ще изправя държавата (ВИДЕО)

"Няма да бъде затваряна държавата. Напротив, сега като ръководител се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво е втората, кога е най-тежко". Това коментира премиерът Бойко Борисов на живо във фейсбук.

"Знам, че здравите трябва да работят, заразените - да се карантинират, болните веднага да се лекуват. В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е и това даде ефект. Сега знаем, че самодисциплината, грижата за другия, за себе си, само това ни спасява. По 500 оздравяват и те трябва да работят. Държавата не трябва да спира", заявява Борисов във връзка с разпространението на коронавируса в страната.

Той уверява, че в страната има всичко осигурено за следващите месеци и никой няма да остане гладен. "Ваксините започват да излизат. Февруари, март, април ще изправя държавата. Не се подвеждайте по лъжците. те това целяха - пуч, да не могат да се финансират системите. И да кажат: за всичко е виновен Бойко. Няма да стане. 12-и ден. Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се достатъчно уверен", уверява министър-председателят Бойко Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2926512630910121/?notif_id=1604498244175986&notif_t=live_video_explicit
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика