Борисов: Чудят се как да излъжат Запада, че правят прозападно правителство с "Възраждане" и БСП

Не съм чул офертата за "равноотдалечен от всички партии премиер" да е към нас. Тя е към "Възраждане" и други. В момента се чудят как да излъжат Запада, че е прозападно правителство, но с "Възраждане" и БСП. Офертата не е за нас. 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Асеновград, където партията предсатави листата си с кандидати за народни представители.

"Ние трябва единствено да убедим хората да гласуват масово", подчерта той. "Те търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени, че някой друг им е пречил."

"Искаме да имаме правителство, защото толкова неща могат да се правят, а вече четири години - нула. А толкова пари чакат - европейски фондове, от НАТО... Нека всички да видят, че ние искаме да направим правителство", каза Борисов.

"Апатията е налегнала нашите избиратели. Ние не искаме вече тази фалшива Промяна. Искаме стабилност и сигурност. Ние не сме партия, която кара с автобуси към урните. Караме с политики", каза в началото на срещата водачът на предизборната листа Цвета Караянчева.

"Ние нямаме намерение да се караме. Най-основната задача на всяка партия е да събира около себе си експертен потенциал. След това се опитваме да ги излъчим като министри. Когато кажем на хората, че няма никакво значение да гласуват, защото излъчват министи, за които никой не е гласувал, идва ниската избирателна активност. Къде са министрите на кабинета Денков-Габриел", коментира Тома Биков.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3797647173843268/?notif_id=1729263995065014&notif_t=live_video_explicit&ref=notif
Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2024. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика