Борисов: 6,1 млн. евро са осигурени за справяне с проблемите на миграцията

Бившият министър-председател Бойко Борисов заяви във фейсбук, че 6,1 милиона евро са били осигурени за Международната организация по миграция и звеното й в България.

Еврокомисарят по въпросите за миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрис Аврамопулос ме информира лично, че 6,1 ми…

Публикувахте от Бойко Борисов в 6 февруари 2017 г.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. От написаното рабирам, че парите са предназначени да направят от България по-привлекателно място за имигранти… Нещо което урoдът меркел искаше да направи в германия, но за да спечели изборите го отложи.

  2. Не ми се вярва от Европа да информират един БИВШ и вече Никой. това е партенка за прах в очите – вижте ме колко съм авторитетен още, първо на мен докладват. Трябва да се смени цялата философия на държавното отношение към бежанския проблем. Богата Европа, нали е толерантна, да си ги прибере. А Герб ги видяхме как усвояват милионите – само за пътища говорят, а тунел от бай Тошово време уби жена. Магистралите се пукат като при земетресение, стиропорът на санирането пада като вафла.

  3. на тоз човек казаха ли му,че вече не е на власт,щото явно продължава да работи и той не знае къде?БОЧЕ,ОТДЪХВАЙ ВЕЧЕ,направи пътища един път,само остана да се преасфалтират и са готови,почивай

  4. БиБи тази нощ пак е сънувал, че е премиер. А услужливи медии подеха лъжата,

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.