"Ботев" (Пд) прибира бразилец с кола от летището в Истанбул

Ръководството на "Ботев" (Пд) прати във вторник една от служебните коли и шофьор, за да прибере от международното летище в Истанбул бразилския халф Фелипе Бризола, който кацна в Турция вместо в София. До този вариант се стигна заради лошото време и стотиците отменени полети в Европа. Бризола, който остана единственият бразилец в състава на "канарчетата" след продажбата на голаджията Жоао Пауло за 300 000 евро в "Лудогорец", досега се възстановяваше от контузия в родината си и дори мина контролен преглед в известна клиника в Сао Пауло.

Въпреки че изследванията му са много добри, старши треньорът на "Ботев" Николай Киров-Белия няма да рискува излишно на заледените терени в Коматево и ще остави Бризола на пейката в контролата със "Созопол" в четвъртък от 13.30 часа.

Завърналият се от ЦСКА-София ляв бек Лазар Марин остава засега единственото ново попълнение в зимната селекция на "Ботев" (Пд), след като полският вратар Даниел Кайзер се размина с трансфер под тепетата заради отказа на шефовете му в третодивизионния РАО Рибник да го пуснат без пари. Бившият централен нападател на "жълто-черните" Цветелин Чунчуков пък предпочете да се събере в един отбор с вуйчо си Георги Петков в "Славия", след като се раздели с "Лудогорец".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ