"Ботев" (Пд) се подсилва с полски вратар

Полският вратар Даниел Кайзер ще подсили "Ботев" (Пд). Стражът идва да замести освободения Георги Георгиев. Полякът е със статут на свободен агент, след като изтече договора му с третодивизионния "Роу Рибник". Даниел Кайзер, който бе препоръчан на щаба на "канарчетата" от своя сънародник Адам Стаховяк, бе харесан от треньора Николай Киров още през зимната пауза. Тогава полякът бе на проби в Пловдив, но до трансфер не се стигна.

Освен Даниел Кайзер за първата тренировка от лятната подготовка на "Ботев" (Пд) на 5 юни е чакан и 25-годишният бразилски халф с италиански паспорт Алваро Онджилио Джулиано. Той е играл за подвизаващия се в серия "Д" на родното му първенство "Калдензе". Алваро Джулиано ще подпише договор до 30 юни 2019 г., ако издържи медицинските тестове. Триумфиралите с Купата на България бразилци Фернандо Виана и Фелипе Бризола остават в тима на "жълто-черните" и наесен, а от "Ботев" (Пд) искат да вземат под наем от шампиона "Лудогорец" (Разград) бившия си голаджия Жоао Паоло. Подготовка с "канарчетата" на 5 юни почва и Тодор Неделев, който има договор с "Майнц-05" до 30 юни 2018 г.

Бившият защитник на "Левски" Пламен Димов, който изкара няколко месеца в "Ботев", е желан от Николай Киров, но се чуди дали да приеме офертата на пловдивския клуб или на новака в елита "Етър", откъдето му предлагат с 1000 лв. по-висока заплата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ