Брад Пит си направил лифтинг на лицето

За 120 хиляди долара

Издават го характерни белези зад ушите

60-годишният Брад Пит се подмлади видимо, но това не е заради новата му любов, 34-годишната Инес де Рамон, а се дължи на скалпела, отбелязват познавачи на хирургичното разкрасяване.

Смяташе се, че актьорът поддържа отличния си външен вид с правилните ежедневни навици, които е въвел в живота си преди няколко години. Преди това бившият съпруг на Анджелина Джоли хапваше мазни пържоли и пиеше бира, но след поредица от скандали и признаване на проблеми със зависимостта, той се отказа от алкохола и премина на веганска диета.

Козметологът и блогър Dr Jonny обаче не вярва, че изброените методи биха помогнали на Пит да запази младостта си. Той предположи, че Брад си е направил лифтинг на лицето и е платил 120 000 долара за това. Експертът е забелязал следи от операция по лицето на звездата. Според него Пит наистина е започнал да изглежда по-млад, но благодарение на хирурга, а не само на любовта.

В свое видео блогърът сравнява снимка на актьора от Оскарите 2020 с кадри, заснети през юли миналата година на Уимбълдън. Гледайки ги, не може да не забележите, че бръчките, свързани с възрастта, ги няма, кожата вече не е отпусната и като цяло умореният вид е изчезнал.

За лифтинг говори и фактът, че звездата има малък белег, характерен за тази операция, близо до ухото. “Когато го погледнете в профил, можете да видите драматичните промени в контура на долната част на лицето му. Вероятно това е свързано с лифтинга, както се вижда от белега - това е класическият тип белег за лифтинг. Кожата около нея е релефна”, казва блогърът.

Според него Пит почти се е върнал към начина, по който е изглеждал през 2000-те години. И това е много иронично, защото Брад някога изигра ролята на ставащия все по-млад с годините Бенджамин Бътън. Сега той самият е такъв в реалността.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица