“Бразилски нощи” в Благоевград

Мюзикълът „Бразилски нощи” ще бъде представен в Благоевград. Той ще бъде поставен на 23 януари от 19.00 часа в зала „Яворов“.

Постановката е на Андрей Калудов, автор на музиката е композиторът Стефан Димитров. В ролите влизат Робин Кафалиев, Цветана Благоева, Тодор Мадолев, Латинка Петрова, Николай Борисов, Прея Осасей, Яцек Янков, Евгени Стефанов, Димитър Варадинов, Николай Сяров, Лъчевар Хальов. Художник на костюмите е Диляна Асенова, хореограф – Румяна Маркова, сценографията е на Теодор Даскалов, а диригент Левон Манукян. Сюжетът разкрива пъстрата картинана бразилския карнавал и подготовката за него – свят, изпълнен с емоции и зрелище.

В очакване на карнавала, в малкия пристанищен град Баийя се случват странни и мистични събития. Навършилият достойните за пенсия години Кинкас, вместо да си почива спокойно и сладко, се гмурва в свят изпълнен с музика, любов и страст. Започва да живее по своите правила, а не по тези на обществото. Духът на песните и танците следват трите основни теми на героите – морето, любовта и приятелството.

Билети за мюзикъла се предлагат на касата на зала „Пейо Яворов“.

Коментари

Задължително поле