В Якутия измериха -67 градуса по Целзий

Появи се нов свидетел на убийството на Петър Христов

Министър Ангелкова разговаря с ръководителя на Световната организация по туризъм

Украинският парламент отказа да обяви ЛНР и ДНР за терористични организации

Сърбин и албанец разследват убийството на Оливер Иванович

Евродепутатите обсъждат влиянието на руската пропаганда

Еврокомисията опроверга поредна лъжа за „Труд”

Диктатурата на пролетариата, Народният съд и Възродителният процес влизат в 10-и клас

Любители откриха нова планетарна система Всички небесни тела са по-големи от Земята

7 жертви при катастрофа на колумбийски военен хеликоптер

Ключът към дълголетието са ядките и бобовите храни Проучването проследява живота на над 100 000 души

Борисов представи приоритетите на българското председателство пред парламентарната група на ЕНП

София започва разплитането на казуса с Витоша Общината създава междуведомствена комисия, която да намери изход от ситуацията

Съседка на трите жени от къщата на ужасите в Свищов: Като деца момичетата бяха даровити, пишеха стихове и рисуваха

Летим до Баку за 29 евро Всеки вторник ще има полети до София и до столицата на Азербайджан

Брандът REFAN получи почетно председателство за постижения в иновативния бизнес

refan-gramotazlatna-moneta
Собственикът на компанията Ангел Попов получи златна монета като посланик на иновативния бизнес

 Отличието се връчва на козметичния бранд поради факта, че обществеността оценява високо постиженията в иновативността на REFAN, в налагането на предимствата на съвременни модели в българския бизнес за изпреварващо развитие на сектора и за утвърждаване на националния просперитет.
Лидерите на научната и културната интелигенция, обединени в Клуба на българския културен и научен елит, на специална церемония направиха официално заявление, че през идващата 2018 година ще работят под мотото “Аплодисменти за България”.
Тържеството бе посветено на конкретни постижения на учените от Българска академия на науките, на Съюза на учените в България, на българските университети и на културните институции, заслужили най-много обществено признание за постиженията си.
На церемонията, в Нов театър в НДК, под почетното председателство на REFAN, от Съвета на Европейската научна и културна общност и Клуба на българския културен и научен елит връчиха златни отличия на авторитетни представители на българската интелигенция.
Номинациите за отличията се правят от 180 известни български учени и творци с международно признание, които вече притежават златни отличия.  На базата на тяхното гласуване, управителят на REFAN Ангел Попов получи отличието за почетен посланик на иновативния бизнес заедно със златна монета. Призът бе връчен от режисьора в Българска национална телевизия Боян Даскалов. Монетата е изработена в Монетния двор на България и има двустранно златно покритие. На  лицевата страна е изобразена отворената книга – символ на прогреса, а на обратната са подредени красивите букви на Глаголицата.
Представителката на REFAN Велина Евтимова връчи наградата за култура на журналистката и писателка Ирина Александрова. Сред отличените бяха още директорът на Музикалния театър „Стефан Македонски“ – Марияна Арсенова и журналистът в Българска национална телевизия Георги Любенов. Акцент в тържественото награждаване бе и специалния спектакъл на ансамбъл “Средец”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.