Братя Коен ще правят сериен уестърн

Братята Джоел и Итън Коен, отговорни за някои от най-големите киношедьоври в последните 30 години, станаха поредните големи играчи в индустрията, които решиха да преминат на територията на телевизията. Режисьорите и сценаристи на заглавия като “Проходът на Милър”, “Да отгледаш Аризона”, “Бартън Финк”, “Фарго”, “Големият Лебовски”, “Няма място за старите кучета”, “Изгори след прочитане” и “Истинският Люин Дейвис” са решили да напишат, продуцират и режисират сериен уестърн с името The Ballad Of Buster Scruggs.

Първоначалната идея е проектът да има едновременно телевизионно и киноразпространение. Детайлите по сюжета и образите са обвити в мъгла, но се знае, че действието ще се развива в Дивия Запад, а историята ще преплете шест различни повествователни нишки.

Братята Коен не са режисирали сериал досега, но действаха като продуценти на поредицата “Фарго”, вдъхновена от едноименния им хит от 1996 г.

Те са много добре запознати с жанровите кодове на уестърна, вече направиха отличния “Непреклонните”, както и Blood Simple, и “Няма място за старите кучета”, които съдържаха уестърн елементи в тематично и естетическо отношение.

Ценителите на качественото кино и фенове на братя Коен очакват с нетърпение следващите новини и детайли от техния дебютен телевизионен проект The Ballad Of Buster Scruggs.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали