Бременната Антония Петрова и съпругът й с романтична фотосесия

Антония Петрова-Батинкова показа коремчето си в есенна фотосесия. "Мис България" 2009 г. и съпругът ѝ Ивайло Батинков си направиха професионална фотосесия в парка на двореца "Врана", за да запечатат тези незабравими мигове за бъдещите поколения.

Батинкова демонстрира перфектна форма. Преди седмица тя сподели с Гала, че вече е в 7-ия месец от бременността си и е качила едва 4 кг до момента. Тя разказа, че е променила и хранителния си режим и редовно си хапва тестени изделия, за разлика от преди.

Антония представи новата си фотосесия в профилите в социалните мрежи. А към серията снимки написа: "Семейство Батинкови ще станем трима! Със съпруга ми Ивайло Батинков очакваме първото си дете! И двамата ще станем родители за първи път и то на най-мечтания син! По този най-вълнуващ и съкровен за нас повод, създадохме тези красиви кадри, които истински пресъздават и заразяват с огромното ни семейно щастие и любов и които искаме да споделим с целия свят! Нямаме търпения да станем родители, ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А Първородният ни син е най-желаното и обичано бебе на света!"

Цялата статия и всички снимки вижте в dir.bg.

Коментари

Задължително поле