Бритни Спиърс остава под опекунството на баща си

Певицата с баща си Джейми Спиърс.

Усилията на адвокатите є удариха на камък

Майката на певицата също искаше да я контрола 

Усилията на адвокатите на 38-годишната Бритни Спиърс да лишат баща є Джейми от попечителството над нея, все още не са увенчани с успех. На закрито заседание съдът реши, че 68-годишният Джейми Спиърс остава опекун на дъщеря си до февруари 2021 г. На заседанието присъстваха родителите на Бритни и четирима адвокати.

Защитниците на знаменитостта поискаха Джейми Спиърс да бъде лишен от възможността да управлява всичките финанси на Бритни, но засега, уви, дългосрочните условия за попечителство остават непроменени. Освен това сега съдът разреши Джейми да получава 130 000 долара от доходите на дъщеря си всяка година за попечителството си.

От 12 години Джейми Спиърс ръководи бизнеса и финансите на дъщеря си. Певицата не може самостоятелно да подписва документи и прави големи покупки без неговото съгласие. Нека напомним, че през 2008 г. Бритни Спиърс отново бе в плен на ментално заболяване, което наложи да бъде поставена под медицинско наблюдение. Тогава съдът отреди родителски права върху децата на бившия є съпруг и това докара певицата до тежка криза, която за малко да завърши фатално.

TMZ съобщава, че днес Спиърс се справя сама отлично със себе си. Тя приема хапчета, които имат положителен ефект върху емоционалното є състояние. От началото на наложения є надзор Бритни е издала 4 албума, направила е 3 световни турнета, цели 4 години е имала шоу във Вегас, била е жури в X-Factor, пуснала е собствена марка парфюми и бельо на пазара и е изкарвала по 138 милиона долара на година.

Междувременно през май миналата година майката на певицата - Лин Спиърс, също поиска да контролира финансите на дъщеря си и подаде искане до окръжния съд в Лос Анджелис.

Коментари

Задължително поле