Броени часове до най-големия благотворителен базар в София

На място ще се продават специални билети, които дават възможност за участие в томбола за уикенд за двама в комплекс РИУ Правец и други интересни награди

Остават броени часове до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Събитието ще се проведе утре (3 декември) от 10 до 19 часа в Интер Експо Център. Всички, които искат да посетят базара, могат да си закупят билети предварително от мрежата на Ticket Portal или на място.

Предварителните билети са по 4 лева за възрастни и 2 лева за деца. Всеки, срешу един лев повече, ще има право да участва в томбола за уикенд за двама в комплекс РУИ Правец, както и други интересни награди. При закупуване на билети за участие в томболата, посетителите трябва да напишат името и телефона си на гърба на билета и да го пуснат в специалната кутия за томбола на обозначения за целта щанд на базара. Победителите ще бъдат изтеглени на произволен принцип в 16:00 ч. в деня на събитието.

image-1_iwc-s-charity-bazaarКакто и предишните години, и тази се продават и дарителски VIP билети на цена от 20 лв., които предоставят достъп до официалната церемония за откриване на Базара, специален подарък, ексклузивна разходка по щандовете и възможността за покупки преди всички останали. По време на церемонията за откриване гостите ще чуят изпълнения на Софийския духов оркестър с диригент Иван Стоянов.

Тазгодишният Благотворителен базар, както винаги, ще бъде съпътстван от концерт на обичани български изпълнители. На сцената ще се качат поп звездите Орлин Павлов и Веси Бонева и рапърът Устата. Достъп до концерта ще имат всички посетители на базара.

Благотворителният базар се организира за 23-та поредна година и обединява усилията на 56 държави и техните култури за набирането на средства за благородни каузи в България. На техните щандове посетителите могат да намерят разнообразни храни, сувенири, автентични ръчно изработени материали, подаръци и редица забавления.

За поредна година Благотворителният базар на Международен женски клуб – София се организира с подкрепата на Столична община.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България