Брутален изнасилвач влиза в затвора за четири години

Четири години при строг затворнически режим ще лежи 26-годишен мъж, брутално изнасилил дряновка. На 6-ти май тази година, около 23,30 ч. Феим И. разбил входната врата на жилището, в което живеела жертвата в Дряново, и я изнасилил многократно, като и нанесъл порезни рани с нож на шията, блъскал я, запушвал устата и с ръка и я душил.

Феим И. е осъждан многократно, а изнасилването е извършено пет месеца след освобождаването му от затвора.

Познавал пострадалата и знаел, че живее на съпружески начала с приятеля си в неговото жилище. Вечерта на 6-ти май консумирал значително количество алкохол. Около полунощ отишъл до жилището, в което двамата живеели.

Разбил входната врата, сбил се с приятеля на пострадалата и го повалил на земята. Извадил нож и порязал с него врата на жената, след което насила я издърпал навън. Накарал пострадалата да тръгне с него до друга сграда, където извършил замислените действия.

Изнасилвачът е осъден да заплати и обезщетение за причинени неимуществени вреди в размер на 9 000 лева на пострадалата. В момента Феим И. е в затвора в Ловеч, където изтърпява присъда за грабеж. Присъдата подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Габрово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право