БСП: Борисов обижда хиляди наши членове и симпатизанти

Снимка: Цветан Томчев

„Не приемаме казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че “новите лица на БСП са кръвопийци и другите им са внуци, синове и така нататък”. Това е опит обществото ни отново да бъде разделено“, написаха в позиция от БСП по повод днешни изказвания на бившия премиер.

„Казаното от Борисов е обида към хилядите членове и симпатизанти на левицата. За пореден път думите на лидера на ГЕРБ са неадекватни, предвид факта, че самият той и голяма част от знаковите лица на собствената му партия са свързани с БКП: Бойко Борисов – напуска системата на МВР, за да не се откаже от членството си в БКП; Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжния съвет в Плевен; Красимир Велчев – партиен секретар; Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада Чавдар; Менда Стоянова – партиен секретар на звено “Приходи от народното стопанство” в Окръжен народен съвет в Пловдив; Росен Плевнелиев – първи секретар на общинския съвет на ДКМС и др.“, напомниха от БСП.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

  1. петрус,
   не се обиждай, че най-големите евроатлантици са бивши партийни активисти…

 1. 1. Бoйkо Бopиcов – комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
  2. Цвeтaн Цвeтaнoв – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !

 2. Bulgariya nemoje da se osvobogy ot komunisticheskata idiologiya i idiopatiya.Boyko ne beshely dyasna rıka na vlashkiya siganin jivkov …..

 3. “новите лица на БСП са кръвопийци и другите им са внуци, синове и така нататък” HE E ВЯРНА КОНСТАТАЦИЯТА ? Защо се обиждат от истината ? Сигурно , защото БОЛИ !

 4. Парцала борисов е крадлива свиня, -м-а-л-о-у-м-н-и-к-, боклук, -м-ъ-р-ш-а-.-

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.