Три турски ТИР-а се удариха на магистрала „Хемус“

Георги Гьоков: Действията на проф. Плочев доказват, че здравеопазването е недофинансирано

Камелия Нейкова: Надявам се на изборите за евродепутати да гласуваме електронно

Весела Лечева разработи стратегия за реформа в спорта Депутатът от БСП предлага 90 нови параграфа в Закона за физическото възпитание и спорта

Илън Мъск се изфука с тостер “Междузвездни войни”

Меркел и Ердоган ще се срещнат след формирането на новия германски кабинет

Деница Сачева: 40% от учителите ще излязат в пенсия до 8 години

Полицаи четат лекции на пенсионери в Берковица

Индия планира полет до Луната през април

Десетки кандидат-студенти посетиха ВТУ в Деня на отворените врати

Димитър Главчев: Не бягаме от темата за Истанбулската конвенция

Дъщеря закла болната си майка си и опита да се самоубие в Лом

Незагасена цигара подпали къща за гости в Еленския Балкан Разследват палеж на автомобил в Павликенско

Загинали са всички на борда на катастрофиралия ирански самолет

Велико Търново пoсреща Световната организация на местните власти Престижният форум е в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС

„БСП за България“ официално стартира кампанията си и в Камено

„БСП за България“ е за приоритетно финансиране на животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството

„БСП за България“ е за приоритетно финансиране на животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството на база реално произведена продукция, приемане на програма за достъпно поливно земеделие и подкрепа за производители на тютюн, етеричномаслени и лечебни култури, които са традиционни за България“. С това послание „БСП за България“ официално стартира предизборната си кампания и в Камено. Мероприятието се проведе в залата на читалището. Тук се представиха кандидатите за народни представители от 2-ри МИР инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Диана Гурева и местният представител в листата Борислав Стефанов. Те разясниха платформата на коалицията пред всички присъстващи в залата, обсъдиха се и регионални акценти.

image-0-02-05-49817e6aa2f13669a7a7cd95e74068185dfb4c6e8588a38f40ece264116fb2b7-vСоциалната политика и здравеопазването също бяха акцент. „БСП за България“ залага на лекарствена политика, която чрез непрекъснат контрол върху цените ще гарантира на пациентите достъпа до качествени и безопасни лекарствени средства и медицински изделия. А също така и запазване на държавните и общинските лечебни заведения за болнична медицинска помощ в отдалечените и труднодостъпни райони на страната, както и модернизиране и оптимизиране на спешната помощ, отговаряща на демографската структура в страната”, обясниха социалистите.

На 26 март ще се случи промяната, която поискахме, гласувайки с номер 10 в бюлетината – в това останаха убедени всички присъстващи на срещата в Камено.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.