БСП обяви Валери Симеонов за национален проблем Вицепремиерът бил мина за българското европредседателство

Кирил Добрев обяви, че в ГЕРБ има депутати, които са им по-скъпи от другите.

БСП обяви Валери Симеонов за мина в краката на българското европредседателство и за национален проблем.
“Валери Симеонов вече не е проблем на премиера – той е национален проблем, защото думите на Симеонов бяха далеч по-силни и далеч по-изпълнени със съдържание от думите на Антон Тодоров. Антон Тодоров си отиде или ще си отиде, а Валери Симеонов трябва да остане”, категоричен бе зам.-председателят на БСП Кирил Добрев. Той предупреди, че проблемът занапред ще се задълбочава. “Това е циклична тема и ще има продължение, тя е мина за председателството на България, и ако той беше досега проблем на премиера, вече е национален проблем”, добави Кирил Добрев.

Покрай ваденето на схеми от червените, Добрев направи заключението, че в ГЕРБ имало едни депутати, които са по-скъпи от другите.

Той даде за пример освобождаването на Живко Мартинов заради скандала със суджуците, прогнозира, че ще го последва и Антон Тодоров, докато същото не сполетяло Делян Добрев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. ” труд” ..много Виски изпил и що Точно БСП каза НАГЛО е ” Забравил”

  2. Trud .DPS I BSP-Vechna drujba!Ne vi viarvame,,,nito na informaciiata.nito na platenite ot vas komentary,Simeonov e velik i shte vi pazkatae debelite vi familii,

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.