Туитър и Фейсбук са били използвани от Китай срещу демонстрантите в Хонконг

САЩ съжаляват за освобождението на иранския петролен танкер в Гибралтар

На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

БСП-Павликени даде отлична оценка на инж. Емануил Манолов и го номинира за трети мандат

Отлична оценка за постигнатото от инж.Емануил Манолов в Павликени даде общинската конференция на БСП. Най-висшия местен орган на партията номинира градоначалника за трети мандат като кмет на Павликени.

С пълно единодушие делегатите одобриха кандидатите за кмет на община, кметове на кметства и листата за общински съветници.

Инж.Емануил Манолов ще бъде кандидатът на БСП за кмет на Община Павликени. Така той е на прага на своя трети управленски мандат.

Пълна листа с 21 кандидати за общински съветници одобри конференцията. 80% от хората в нея са с висше образование. Четирима са младежи до 35-годишна възраст, а четирима са над 60 години. Девет от настоящите общински съветници са представени отново в листата. Четирима са представителите на гражданската квота. Водач на листата е инж.Емануил Манолов.

В град Бяла черква БСП ще подкрепи настоящия кмет Албена Тодорова като независим кандидат. В останалите кметства БСП издига кандидати за кметове. Конференцията утвърди и имената на хора, които да бъдат назначени за кметски наместници, когато БСП спечели местните избори.

С поредица от отчети започна заседанието.

Пръв взе думата председателят на БСП Христо Кавалски, който посочи, че партията разработва „Визия за Павликени“ с ясни социални ангажименти към общината. „Всички жители и гостите на града и общината се убедихме в личните и професионални качества, които притежава инж. Емануил Манолов. Нашата община е на първо място по привлечени европейски финансови средства, благодарение на добре разписаните проекти. Инж. Манолов се доказа като добър стопанин. А проблемите на обикновения човек се превръщаха и в негови, търсеше решения на поставените му въпроси от хилядите жители, които преминаха през приемните, които организира като кмет“, посочи Кавалски.

Прозрачност, премерени крачки и стабилност са ключовите думи за управлението на инж. Емануил Манолов. Близо час кметът представя пред делегатите постигнатото за изминалите четири години начело на общината. „Добро планиране, ясна стратегия и дългосрочни решения стоят в основата на моето управление. Имаме да довършваме редица важни дейности в полза на нашата община. Благодарение на опита ми, на сплотеният екип и на доверието, което имаме с вас, тези дейности могат да се случат и да направят Павликени още по-добро място за живеене“, посочи градоначалникът.

В настоящият Общински съвет БСП има 10 съветница. Отчет за постигнатото от тях представи председателят на групата Милка Христова. „Стремежът ни е бил винаги да работим в интерес на жителите на общината“, каза тя и изброи множеството питания, предложения, приемни, благотворителни акции и други дейности, които съветниците са изпълнили за четири години.

Специални гости на конференцията бяха областният председател на БСП Петко Тюфекчиев и народният представител Валентин Ламбев.

„Павликени е просперираща община, в която мисълта за хората е изведена на преден план“, каза Ламбев. Павликени са първенци по резултат в областта на европейските избори, отчете високия резултат Тюфекчиев. Той посочи, че тройно се е увеличила дистанцията между БСП и ГЕРБ в изборния резултат. „Инж. Емануил Манолов е създал добра среда за живот, а социалните услуги тук се увеличават и разширяват. Жалко, че не всяка община може да има кмет като него“, каза още Тюфекчиев.

Кандидати на БСП-Павликени за кметове на кметства:

Батак – Пламен Петров

Върбовка – Антон Антонов

Горна Липница – Георги Стефанов

Долна Липница – Емил Илиев

Караисен – Стефан Николов

Лесичери – Димитър Митрев

Михалци – Петко Петков

Недан – Георги Георгиев

Патреш – Валентин Вълев

Стамболово – Петър Петров

В Бяла черква БСП ще подкрепи независимия кандидат Албена Тодорова.

Предложение за кметски наместници:

Вишовград – Иван Иванов

Димча – Стефан Прокопиев

Дъскот – Николай Митев

Мусина – Христо Иванов

Паскалевец – Мирослав Димитров

Росица – Айгюн Юмеров

Сломер – Бонка Петрова

Листа с кандидати за общински съветници:

Инж. Емануил Манолов

Христо Кавалски

Георги Серафимов

Милка Христова

Инж.Венцислав Иванов

Десислава Паунчева

Петър Петров

Анатоли Ангелов

Георги Шопов

Антон Иванов

Инж. Дончо Дончев

Андрей Илиев

Георги Терзиев

Светлана Енева

Мариана Блажева

Николай Димитров

Иринка Димитрова

Марин Маринов

Шериф Шерифов

Николай Христов

Албена Петрова

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.