БСП с план срещу „паралелната държава“

С платформата на „БСП за България“ могат да се постигнат резултати в ликвидирането на т. нар. паралелна държава. Това заяви водачът на червените в Пазарджик Славчо Велков по време на среща с местния бизнес.

Почти по същото време във Варна проф. Стефан Данаилов отново призова симпатизантите и членовете на БСП да върнат блясъка на морската столица. „Промяната е нужна, трябва да върнем достойнството на Варна”, каза пред журналисти любимецът на поколения българи. Ламбо хвърли директно ръкавицата към другото ни голямо морско пристанище: „Никой не може да ме убеди, че Бургас е по-хубав град.” И заключи: “Смятам, че БСП можем да имаме четирима депутати от Варна.”

Темата с туризма и летище Пловдив“постави от своя страна водачът на БСП за Пловдив област Георги Търновалийски пред руския посланик Анатолий Макаров. „Не са били представени възможностите за обслужване на полети, нито възможностите на региона за културен и СПА туризъм пред руски туроператори“, заяви пред дипломатическия  представител на Русия Георги Търновалийски.

 

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.