БСП с ултиматум към ГЕРБ: Имате седмица да се оправите с назначенията на роднини

Таско Ерменков Снимка: Архив

БСП дава една седмица на ГЕРБ да свика Изпълнителната комисия и да решат проблемите с роднинските назначения в различни общини, заяви на пресконференция депутатът от БСП Таско Ерменков.

По думите му, след тази седмица, ако ГЕРБ не вземе мерки, БСП е готово с масирани данни за всички роднински назначения на ГЕРБ в страната по държавни и общински дружества. Като последен пример за роднински назначения червените депутати посочиха назначения в Комисията за защита на конкуренцията, „Булгартранзгаз“, „Булгаргаз“, и Столична община.

Ерменков заяви още, че в БСП има стотина сигнала от всички областни градове и много общински центровеза подобни схеми. „Имаме схеми за хранилки в общински и държавни предприятия. Не ги слагаме на масата, не за нещо друго. Чакаме колегите от ГЕРБ да се освестят, да се съберат тази прословута Изпълнителна комисия“, каза той.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Да не се спира докато не се заличи със земята тази порочна практика .Не трябва да се пропускат и службите за Сигурност където са превърнали службата в семейна общност.Болшинството от шефовете се имат за незаменими и несменяеми .Назначили са си синове и дъщери роднини и близки.Не са изключение и любовници на места .

  2. Роднинската Беля е основна гербова истина сега…БСП-то ревна , Цветанов се насра и мамата си евааа

  3. Защо само с роднините? Нима БСП не се досеща, или пък не смее да се досети, че по подобен мошенически начин се назначават на приятни и доходни служебни места както роднини, така и ЗАСЛУЖИЛИ партийни другари? Независимо за коя партия става дума, макар все пак най-големи заслуги в това отношение напоследък да има точно ГЕРБ!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.