БТЛ част от XI Национален конгрес по урология

След броени дни предстои откриване на традиционния Конгрес по урология, организиран от Българското урологично дружество в Слънчев бряг.

Конгресът ще събере на едно място едни от най-добрите специалисти по урология, нефрология, имунология, анестезиология, образна диагностика и здравни грижи. В рамките на два дни ще бъдат представени последните тенденции и практики в тези области, а в специалното изложение, което ще се проведе в рамките на конгреса, специалистите ще могат да опознаят най-новата медицинска техника, представена от водещите производители в отрасъла.

БТЛ Индъстрийз ще бъде един от участниците на изложението на конгреса, който ще представи своите последни продукти, приложими в областта на урологията – BTL-6000 Shockwave Therapy и BTL-6000 Hyper Intensive Laser 12W.

BTL-6000 Shockwave Therapy (SWT) URO е най-мощният уред за радиална ударно-вълнова терапия с висока интензивност, която е изключително ефективна при лечение на хронични урологични заболявания. Възможността за лечение на простатит и еректилна дисфункция по неинвазивен път се счита като една от неговите най-важни и водещи функции.

Другият уред, който БТЛ ще представи, е BTL-6000 Hyper Intensive Laser 12W. Лазерът е 50 пъти по-мощен от останалите в своята категория, оказва изключителен ефект върху засилването на оздравителните процеси и намаляването на болката и е един от най-предпочитаните медицински уреди в урологията.

Очаква се от компанията да разкрият повече и за своя изцяло нов уред, който ще бъде първият по рода си в България и ще позволи на десетки родни уролози да предоставят още по-голям набор от комфортни медицински услуги на своите пациенти.

Един от лекторите, който ще даде повече информация за уредите на БТЛ по време на конгреса, е д-р Васил Василев - един от най-добрите уролози у нас и създател на сайта urology.bg. В практиката си, той разчита на високотехнологичната апаратура на БТЛ за ефективно и безкръвно лечение на редица урологични заболявания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве