На 17 септември 2019 да почерпят

Прабългарите отиват в луксозната вила в „Игри на волята“ Славяни ще спят в рибарската хижа, Траки отиват на плажа

Путин: Военно-техническите връзки между Русия и Турция се задълбочават

Гърция изплаща предсрочно част от кредитите си към МВФ

Луксозните имоти поскъпнаха с 2,3%

Ердоган на тристранната среща в Анкара: Можем да вземем решение за конкретни мерки, за да изгасим пожара в Сирия

Сълзи и гняв за един век Хайтов 100 г. от рождението на големия писател в Народния театър

Жена загина при челен удар на пътя Русе – Бяла

Нови наводнения в Испания, засегнати са предградията на Мадрид

СЕМ не разбра защо БНР спря Генералният директор твърди, че излъчването на “Хоризонт” не е спирало, а ресорът на Силвия Великова не е сменян

Взривът на бензиностанция в Добрич вероятно е причинен от манипулирана газова бутилка

И инжекция не вдигнала Рейш за „Черно море“

Признава ли се времето за майчинство при изчисляване на процент „клас”

Пернишкото село Люлин е без вода четвърти ден заради поредица от аварии

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 17 септември 2019

БТЛ част от XI Национален конгрес по урология

След броени дни предстои откриване на традиционния Конгрес по урология, организиран от Българското урологично дружество в Слънчев бряг.

Конгресът ще събере на едно място едни от най-добрите специалисти по урология, нефрология, имунология, анестезиология, образна диагностика и здравни грижи. В рамките на два дни ще бъдат представени последните тенденции и практики в тези области, а в специалното изложение, което ще се проведе в рамките на конгреса, специалистите ще могат да опознаят най-новата медицинска техника, представена от водещите производители в отрасъла.

БТЛ Индъстрийз ще бъде един от участниците на изложението на конгреса, който ще представи своите последни продукти, приложими в областта на урологията – BTL-6000 Shockwave Therapy и BTL-6000 Hyper Intensive Laser 12W.

BTL-6000 Shockwave Therapy (SWT) URO е най-мощният уред за радиална ударно-вълнова терапия с висока интензивност, която е изключително ефективна при лечение на хронични урологични заболявания. Възможността за лечение на простатит и еректилна дисфункция по неинвазивен път се счита като една от неговите най-важни и водещи функции.

Другият уред, който БТЛ ще представи, е BTL-6000 Hyper Intensive Laser 12W. Лазерът е 50 пъти по-мощен от останалите в своята категория, оказва изключителен ефект върху засилването на оздравителните процеси и намаляването на болката и е един от най-предпочитаните медицински уреди в урологията.

Очаква се от компанията да разкрият повече и за своя изцяло нов уред, който ще бъде първият по рода си в България и ще позволи на десетки родни уролози да предоставят още по-голям набор от комфортни медицински услуги на своите пациенти.

Един от лекторите, който ще даде повече информация за уредите на БТЛ по време на конгреса, е д-р Васил Василев – един от най-добрите уролози у нас и създател на сайта urology.bg. В практиката си, той разчита на високотехнологичната апаратура на БТЛ за ефективно и безкръвно лечение на редица урологични заболявания.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.