На 23 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 23.10.2019

Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

„Бул инс“ е най-бързо растящият застраховател

„Лев Инс“ е най-високо класираната от българските застрахователни компании в индекса SeeNews Top 100 SEE, а „Бул инс“ е най-бързо растящият застраховател. В индекса влизат най-големите компании от региона на Югоизточна Европа за 2018 г. „Лев Инс“ е на 18-о място, като е следвана непосредствено от „Булстрад Виена иншурънс груп“, „ДЗИ – Общо застраховане“ и „Армеец“. В класацията влизат и „Бул Инс“ (26-о място), „Евроинс“ (30-а позиция), „Дженерали застраховане“ (31-а), „Алианц България“ (32-а), „ОЗК – Застраховане“ (37-а) и „Булстрад лайф Виена иншурънс груп“ (40-а). Във втората половина на таблицата попадат животозастрахователните подразделения на някои от българските компании.

Представителите на сектора са класирани според размера на събраните застрахователни премии. За „Лев Инс“ те възлизат на 143,3 млн. евро, като спрямо 2017 г. нарастват с 36,91%. „Бул Инс“ обаче е най-бързо развиващият се застраховател, който се изкачва с цели 10 позиции. По ръст на застрахователните премии „Бул Инс“ изпреварва всички компании в класацията – увеличение с 52,89% до 97,8 млн. евро.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.