Бургазлия отстреля вълк в Странджа

Хищникът плячкосал 20 телета на стопанин

Бургазлията Георги Манев е отстрелял вълк. Манев, който е лидер на партия Средна Европейска класа и запален авджия е гръмнал вълка край Странджанското село Голямо Буково. Хищникът убил над 20 телета на стопанин, който ги гледал в района на тамошния манастир. Цялото село било пропищяло от вълка, разказаха местни жители.

В същото време критики заваляха под поста в социалните мрежи, където Манев показва на снимка вълка. До него на един от кадрите е дъщеря му - шампионка по латиноамеракански танци. Критиките са, че е нехуманно да позира с трупа на хищника и т.н.

"Това са неща, написани от така наречените зелени, псевдо защитници на животни и природа", коментираха колеги авджии на Манев.

От 30 години съм ловец. Ловувал съм на много места в България, както и в чужбина, написа в отговор Манев - "Имам ловни видеоклипове с мен над 70 часа... Искам да видя докъде могат да стигнат с грозните си коментари тъй наречените "зелени" и природозащитници. Досега не прочетох нито един смислен аргумент, който да ме накара да сваля снимката от поста си. Честно да ви кажа, писна ми от псевдозелени рекетьории неграмотни самоорганизирани или добре организирани и плтени тъй наречени прирозозащитници. Те само пречат на развитието на туризма и икономиката в България."

Коментари

Задължително поле