Бургазлия построи къща наопаки в Черноморец (СНИМКИ)

Снимка: Булфото
Обърнатата къща в Черноморец.

Покривът е на първия етаж

Нова атракция очаква туристите на райското кътче край морето - град Черноморец от това лято. Става дума за къща, която е построена "наопаки". Тя вече е известна сред местните жители като "Обърнатата къща".

Собственост е на Даниел Георгиев. Заедно със съпругата му - Ана Чанева, която има ветеринарна клиника в Черноморец, двамата са решили да направят нещо нетрадиционно. 

Снимки: Булфото

Идеята хрумнала на Даниел, след като видял подобна къща в Тайланд, на остров "Пукет". И двамата със съпругата му са бургазлии, но купили парцел в Черноморец и решили да провокират с нетрадиционната къща, която да построят там.  Даниел Георгиев пътувал на няколко пъти и до Германия, където има подобни атракции.  Оттам също заимствал различни идеи.  

Покривът на къщата дефакто е на първия етаж... Паркираният автомобил пред нея пък е… на покрива. Още отсега за къщата се е разчуло и вече има много посетители.  В неделния ден например, бургазлии бяха довели госта си - турист от Албиона, който с  удоволствие разгледа чудната атракция.

Къщата ще бъде отворена и преди летните месеци, но само през уикендите, а през активния туристически сезон - всеки ден. 

Собствениците и, както и жителите на курортния град Черноморец, очакват бум от посетители на новата атракция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони