Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Международен трибунал на ООН постанови Русия незабавно да освободи арестуваните украински моряци

Защо възрастните китайци нямат ставни болки

Бургаската търговско промишлена палата раздаде награди

Бургаската търговско-промишлена палата връчи с изискан коктейл своите годишни награди. Сред официалните гости бяха областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков, кметът на Бургас Димитър Николов, вицеконсулът на Република Турция в Бургас Керим Аксен, почетни консули, председатели на регионални палати, управители на фирми и организации от града и региона, представители на академичните среди, директори на професионални гимназии, ръководители на държавни и общински институции.

В приветствието си към присъстващите председателят на БсТПП Цанко Иванов заяви, че организацията има 110 годишна история и независимо от влиянието на някои външни и вътрешни фактори 2017 г. е успешна за бизнеса и цялостното икономическо развитие на Бургас и Областта. На тържествената церемония бяха връчени следните отличия: статуетка и диплом на МАГНЕТИКО ЕООД за иновативни технологични решения, осигуряващи видимо присъствие на продукцията на световните пазари; статуетка и диплом на ДАМВЕНТ ООД за разработени интелигентни технологични решения, осигуряващи присъствие на българския и международния пазар и др. За пръв път новоучредената награда „Успешна търговска марка” получи ПОБЕДА АД – производствено предприятие с почти 90 годишна история, една от най-разпознаваемите и обичани български марки, известна в целия свят.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Общината награждава фирма която не плаща осигуровки, а само кеш и то когато решат да не излъжат с парите! Фирмата е осъждана е пвез 2014 година за неизплатени заплати и невърната трудова книжка и всичко товс продължава и до ден днешен!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.