Бургаска маг с награда „Сенко”

Бургаският маг Йордан Янев-Зайн бе обявен за "Илюзионист на годината" и ще получи от своите колеги купата "Сенко".

Йордан Янев-Зайн е първият бургаски маг, удостоен с това престижно отличие. Той получава наградата заради своя спектакъл "Вълшебствата на Зайн", който бе представен миналата година в най-големите български градове под мотото "Остани в България-промени България".

Илюзионистът Йордан Янев-Зайн е носител на редица международни награди, сред които второ място на Балканския магичен фестивал в Белград, Сърбия. Работил е на сцената на цирк "София", с който изнася представления във Виаланд - Истанбул. Зайн прекара две години в Макао - китайският Лас Вегас, където представи своето сценично шоу в хотела с най-голямото казино в света - "Винийшън".

Носител е на титлата "Артист на месеца" на компанията Сандз, Макао.

Изминалата 2018 година е една от най-забележителните в неговото израстване като илюзионист. Той осъществи една от големите мечти на своя живот и да направи грандиозно магично турне, минало през девет български града.

Зайн успя да покаже, че и в нашата страна чудеса са възможни, че тук младите хора също могат да се реализират, да дадат най-доброто от себе си в професионален план и да бъдат щастливи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони