Бургаските депутати от БСП: Парламентът тръгна много трудно

Парламентът тръгна много трудно. Ако върши някаква работа, то е по инициатива на опозицията. Това заявиха вчера бургаските депутати-социалисти.

„Аз съм за 4-ти път в парламента и никога досега не е било така, че вече почти два месеца след изборите, все още нямаме внесени законопроекти от страна на правителството. Нямам обяснение. Досега правителството, когато нямаше готови законопроекти, опитваха с обикновени депутатски законопроекти да пробият и да избегнат процедурата за обществено обсъждане. Този път и това нещо го няма. От ГЕРБ имали 17 готови законопроекта, обещаха да ги вкарат. Както виждате парламентът работи с готови комисии вече три седмици, а все още нямаме абсолютно нищо. Самият аз съм отново председател на Комисията по икономическа политика и туризъм. Първо заседание ще правим тази сряда. Все още обаче нямаме теми за разглеждане” – заяви народният представител инж. Петър Кънев.

Той добави, че в комисията ще бъдат поканени министърът на туризма Николина Ангелкова и министърът на икономиката Емил Караниколов, които ще представят екипите си и ще очертаят приоритетите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България