Депутатите регламентираха срока за възстановяване на пари заради отменени почивки

Правна комисия реши партийни субсидии по време на извънредно положение да не се дължат

Менда Стоянова: Държавата ще поема и осигуровките на работника при мярката 60/40 Глобата за разходка в парка пада на 300 лв., за нарушаване на карантина остава 5000 лв.

С близо 90% скочи заплатата за медицински сестри в някои американски болници

82-ма българи чакат да бъдат превозени от Италия Един от нашенците дал положителна проба за COVID-19 на блокиран круизен кораб

Туркиня на 86 години е успяла да пребори коронавируса

Италиански професор: Коронавирусът поразява всички органи в последния си стадий Жените са по-малко податливи на заразата, твърди експертът

Песков: Русия подкрепя конструктивен диалог за петрола

Германия отчете трети пореден спад на новозаразените с коронавирус за ден

Алергични и автоимунни болести се овладяват със здравословно хранене

Пристанище „Варна“ е затворено заради силен вятър

Полицията в Бургас: Актове за 11 души, играли карти в едно помещение Общината осигурява тестване на спешните медици

Папа Франциск отслужи онлайн литургия по повод Палмова неделя

Агенция по заетостта е обслужила по електронен път 1890 безработни от началото на извънредното положение

160 пожара с един загинал са станали за месец в Търновско На 230 сигнала за оказване на техническа помощ са се отзовали огнеборците

Бургаските съдилища няма да отлагат заседания

Поради липса на обявени случаи на лица – носители на коронавирус (COVID-19) на територията на апелативния район ви уведомяваме, че в Апелативен съд – Бургас няма да се отлага разглеждането на насрочените съдебни дела до промяна на обстоятелствата. Това съобщиха от пресслужбата във вторник.
Работата в съдебната институция ще продължи с нормален ритъм, като ръководството на Апелативен съд – Бургас е предприело своевременно мерки за профилактика на острите респираторни заболявания.
Като превантивна мярка препоръчваме гражданите и адвокатите да извършват справки по телефона или чрез e-mai, заявиха от съда.
В Окръжен съд – Бургас разглеждането на дела в открити съдебни заседания също продължава поради липса на констатирани случаи на заразени лица в Бургаски окръг, до промяна на обстоятелствата.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.