Бургаски студенти с приз за кулинарни шедьоври

В навечерието на Никулден кулинарен отбор от Колежа по туризъм – Бургас получи първо място за категория „Основни ястия“ на Фестивала „Да споделим Никулден“ в град Варна, организиран от Варненска Туристическа Камара.

За 11-ти пореден път състезанието  мотивира участието на ученици, студенти и ресторантьори, които със собствени кулинарни изкушения на морска тематика впечатлиха посетителите в Гранд МОЛ Варна.

Жури с председател шеф Петър Йоргов от Българската асоциация за кулинарна култура и други двама кулинари оцениха и класираха участниците в събитието. Фестивалът е с благотворителна кауза за подпомагане на дом за възрастни хора в града.

„Студентите се представиха великолепно, професионално и стилно. Заслужени благодарности на Николай Веселинов, Кремена Бунарова, Михаела Тодорова и Дейвид Иванов от специалност „Организация и управление на хотела и ресторанта“ и Калина Сиромахова от специалност „Туризъм“, които  достойно представиха Колежа, сподели директорът  доц. д-р Веселина Атанасова и допълни: „Горди сме с нашите студенти, всеки от тях има потенциал. Затова като преподаватели се стараем да имаме индивидуален подход към всеки, за да  им дадем възможност да показват най-доброто от себе си“.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони